Gündem

Gündem Haberleri

Sakaryada karla mücadele sürüyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ekipleri gece saatlerinden itibaren etkisini gösteren kar yağışıyla mücadelesini aralıksız şekilde sürdürüyor.


Gündem 25.03.2021 15:00:00 0
Sakaryada karla mücadele sürüyor
SAKARYA (İGFA)- Sakaryada yağış başlamadan önce tuzlama çalışmalarını gerçekleştiren ekipler don nedeniyle trafikte yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçti. Merkez ilçelerde ulaşımda aksaklıklar yaşanmazken şehrin yüksek kesimlerinde bulunan 19 mahalle yolu yoğun yağış nedeniyle ulaşıma kapandı. Sakarya Büyükşehir Belediyesi ekipleri, 28 araç ile kapanan yollara müdahale etti. Ekipler, Akyazı, Geyve, Kocaali, Pamukova ve Taraklı ilçelerinde çalışmalarını sürdürürken, can ve mal kaybı yaşanmaması adına vatandaşlar dikkatli olmaları konusunda uyarıldı.

Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı