Gündem

Gündem Haberleri

Sakaryada EXPO ilgisi


Gündem 24.10.2021 12:00:00 0
Sakaryada EXPO ilgisi

Türkiye’de ilk kez gerçekleşen BMX Supercross Dünya Kupası’nın yapıldığı Ayçiçeği Bisiklet Vadisi’nde başlayan EXPO Sakarya 2021 büyük ilgi gördü.

SAKARYA (İGFA) - Türkiye’de ilk kez gerçekleştirilen BMX Supercross Dünya Kupası’na ev sahipliği yapan Sakarya'da yarışların yapıldığı Avrupa’nın en  kapsamlı bisiklet tesisi Ayçiçeği Bisiklet Vadisi’nde 9 gün sürecek olan EXPO Sakarya 2021 başladı.

Stantlara dünya genelinden ve Türkiye’den sporseverler ve Sakaryalılar büyük ilgi gösterdi. Yarışmaları takip etmek için vadiye gelen aileler, gençler ve çocuklar bu alanda güzel vakit geçiriyor. EXPO’da Büyükşehir tarafından kurulan kültür ile sağlık standı, Sera A.Ş ve Fidan A.Ş’de yerli üretim olan ürünler sergilenip, satışa sunuldu.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, yarışların yanı sıra EXPO ve etkinliklerin 8 gün daha devam edeceğini belirtti. Kurulan fuar çadırlarında açılan stantların birbirinden farklı alanlarda bilgiler verdiğini kaydeden Başkan Yüce, "Yerli ve yabancı turistler Sakarya’nın değerlerini, tarihini tanıyor ve keşfediyor. Ayrıca geri dönüşümden yapılan ürünler, doğal ürünler ve peyzaj ürünlerini tanıtıp gösteriyoruz. Tabii bir yandan da nefes kesen BMX – MTB Cup yarışları devam ediyor. Vatandaşlarımızı bu heyecanı birlikte yaşamaya davet ediyoruz” diye konuştu.


Maden ihracatında kayıplar telafi ediliyor Maden ihracatında kayıplar telafi ediliyor
9 günlük tatilde hava rekoru! 9 günlük tatilde hava rekoru!
Başkan Bozbey BUSKİ kadrosuyla buluştu Başkan Bozbey BUSKİ kadrosuyla buluştu
HEKTAŞ iddiaları yalanladı HEKTAŞ iddiaları yalanladı
Başkan Hürriyet vatandaşı 'Sen Anlat İzmit' programında dinliyor Başkan Hürriyet vatandaşı 'Sen Anlat İzmit' programında dinliyor