Gündem

Gündem Haberleri

Sakaryada ağaçlar çiçek açtı

Sakaryada Büyükşehir Belediyesi tarafından bakımları yıl boyunca gerçekleştirilen şehrin muhtelif noktalarındaki ağaçlar bahar aylarının gelmesiyle çiçek açtı.


Gündem 18.04.2021 17:30:00 0
Sakaryada ağaçlar çiçek açtı
SAKARYA (İGFA) - Sakaryada ağaçların dallarının çiçeklenmesiyle birlikte şehirde adeta bir renk cümbüşü oluştu. Geçtiğimiz haftalarda ağaçların sağlıklı büyümeleri için şehrin genelinde ağaç budama çalışmaları da yapan ekipler yeşili korumak ve yaşatmak için çalışmalarını özenle sürdürürken, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, "Bir ağacın yaprağının yeşermesini görmek ve yeşeren yaprakların şehirde adeta görsel şölen oluşturması gerçekleştirdiğimiz çalışmaların en güzel karşılığıdır" ifadeleri kullanıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim paylaşımı: Mitingler tamamlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir." ifadelerini kullandı.
Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor
Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar
ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!