Gündem

Gündem Haberleri

Sakarya trafik sorununu çözüyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, trafik kazalarının fazla olduğu bölgelerde sinyalizasyon ve şerit çalışması uyguluyor. Yayalar için risk oluşacak yerlere, “dikkat” yazılı elektronik tabelalar yerleştirildi.


Gündem 30.09.2021 15:30:00 0
Sakarya trafik sorununu çözüyor

SAKARYA(İGFA)- Sakarya'da il genelinde Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı, kaza oranlarını azaltmak için çalışmalarına devam ediyor. Trafik Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, alışveriş merkezleri, okul çevreleri, çarşı bölgeleri ve yoğun olan tüm bölgelerde hız kesici, sinyalizasyon ile tabela yerleştiriyor. 

Yapılan çalışmalarla ilgili bilgi paylaşan Yol Bakım Dairesi, “Büyükşehir Belediyesi olarak trafik güvenliğini sağlamak için şehir genelinde yoğun şekilde çalışmalar yürütüyoruz. Özellikle vatandaşlarımızın kullandığı yaya geçitlerinde, uyarı sistemlerini uyguluyoruz. Daha önce yaya geçidi olarak işlediğimiz noktalara, sürücüleri uyarmak için hız kesici şeritler ve ‘dikkat’ yazılı elektronik tabelalar yerleştiriyoruz. Özellikle Serdivan’da sürekli kazaların meydana geldiği alışveriş merkezleri bölgesinde yoğun bir çalışmamız var. Daha güvenli bir ulaşım ağı için gayretle çalışmaya devam ediyoruz” denildi.
 


Bakan Bayraktar: Nisanda elektrik ve doğal gaz fiyatlarında değişiklik olmayacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Uşak'ta yaptığı açıklamada Sakarya gaz sahasının daha kuzeybatısında bir sahada yeni bir kuyu kazıldığını belirterek, seçim sonrası nisan ayında elektrik ve doğal gaz fiyatları
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim paylaşımı: Mitingler tamamlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir." ifadelerini kullandı.
Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor
Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar
ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK