Gündem

Gündem Haberleri

Sakarya Sapancada şiir dolu gece


Gündem 21.10.2021 02:30:00 0
Sakarya Sapancada şiir dolu gece

Sakaryada 20. Uluslararası Sapanca Şiir Akşamları sanatçı İsmail Türütün de konuk olarak katıldığı programla başladı.

SAKARYA (İGFA) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 20. Uluslararası Sapanca Şiir Akşamları AKM’de gerçekleştirildi.

Şiirin en çok şehirlerin şehri Sakarya’da mana kazandığını ifade eden Büyükşehir Belediye Başkan Ekrem Yüce, Üstad Necip Fazıl Kısakürek’in Sakarya şiirinden bir parça okudu. Kültürel zenginliğin izlerinin sanatta da kendisini gösterdiğini ifade eden Başkan Ekrem Yüce, "Sakarya'da sokaklar şiir, insanlar şairdir" dedi. 

Kırım’dan, Makedonya’dan, Azerbaycan’dan ve ülkenin farklı şehirlerinden katılan şairlerin şiir sunumlarının yanı sıra programa konuk olarak katılan sanatçı İsmail Türüt de bu nezih gecede Sakaryalılarla birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 


Antalya’da güzellik buluşması Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı başladı Antalya’da güzellik akademisyenleri ile uzmanlarının buluştuğu, 4 gün sürecek Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı (Beautycare 2024) başladı. Ç
‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor ‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor
Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret
Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği
Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı