Sakarya Büyükşehir Belediyesi ulaşım çalışmalarını sürdürüyor

Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, yol yapım çalışmalarını yakından inceleyerek, Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanı Atilla Turan’dan bilgi aldı.


Gündem 5.10.2021 17:30:00 0
Sakarya Büyükşehir Belediyesi ulaşım çalışmalarını sürdürüyor

SAKARYA(İGFA)- Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karapürçek ve Erenler’de, başlatılan asfalt çalışmalarını yakından inceleyen Başkan Yüce,Teketaban Mahalle Muhtarı Dursun Çetin’e ve vatandaşlara çalışmaların hayırlı olmasını diledi. 

“Bölgeden gelen talepler doğrultusunda hazırlıklarımızı başlatmıştık. İlk olarak güzergahı sağlam altyapıyla buluşturduk. 900 metre yağmursuyu, bin 600 metre içme suyu hattı inşa ettik. Yağmursuyu ve içme suyu altyapısını uzun yıllar garanti altına alacak çalışmalarımızın yanı sıra kaldırımlarımızı da yeniledik. Şimdi de hamdolsun tamamlanan asfalt işlemlerimizi tamamladık. Erenler ilçemizin en büyük mahallelerinden olan Epçeller, Bekirpaşa ve Kozluk’u birbirine bağlayan grup yolu Söğüt Caddesi’nde kaldırım ve altyapıyı yeniledik. Afalt işlemlerine başladık ve toplamda 2 bin 700 ton asfalt dökeceğiz. Bu alanda anda son rötuşlar yapılıyor" dedi. 


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Afet bölgesindeki eğitimin 'Maya'sı oldular Afet bölgesindeki eğitimin 'Maya'sı oldular
Başkan Altay: "Gençlerle bağımız en büyük kazanımımız” Başkan Altay: "Gençlerle bağımız en büyük kazanımımız”
İstanbul'da İmamoğlu çifti İSMEK kursiyerleriyle buluştu İstanbul'da İmamoğlu çifti İSMEK kursiyerleriyle buluştu
Bursa'da sahte imzayla sendika üyeliğine suç duyurusu Bursa'da sahte imzayla sendika üyeliğine suç duyurusu