Sakarya Ahmediye Mahallesinin içme suyu altyapısı güçleniyor

SASKİ tarafından Arifiye Ahmediye Mahallesi’nde eskiyen ve sık sık arızalara neden olan içme suyu hattı iptal edilerek bölgeye 2 bin 300 metre uzunluğunda yeni hat kazandırıldı.


Gündem 16.04.2021 16:00:00 0
Sakarya Ahmediye Mahallesinin içme suyu altyapısı güçleniyor
SAKARYA (İGFA)- Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ), Arifiye Ahmediye mahallesinde devam eden çalışmalar neticesinde bölgeye 2 bin 300 metre uzunluğunda yeni içmesuyu hattı kazandırdı. Eskiyen ve arızalara neden olan hattın yerine devreye alınan yeni hat ile bölgede su arızalarına neşter vuruldu. Kaliteli ve kesintisiz içme suyuyla bulaşan 110 abonenin de bağlantısı çalışmalar kapsamında yenilendi. SASKİ tarafından yapılan açıklamada, “Kaliteli içmesuyumuzu vatandaşlarımızla kesintisiz bir şekilde buluşturmak için çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde sürdürüyoruz. Arifiye ilçesinde tamamlanan yeni hat ile bir mahallemizin daha içmesuyu altyapısını geleceğe hazır hale getirdik” ifadeleri kullanıldı.

ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı