Sağlıkçılar açık büfe ile motive oldu

Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev yapan sağlık personelleri moral ve motivasyonu artırmak için açık büfe etkinliği düzenlendi.


Gündem 4.03.2021 09:00:00 0
Sağlıkçılar açık büfe ile motive oldu

KIRŞEHİR (Kırşehir Kısa Haber) - Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesinde gerçekleşen personeli motive etkinliğine Hastane Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Yahya Şahin ve Yardımcıları Dr. Halim Koçpınar ve Uzm. Dr. İbrahim Üntanın yanı sıra İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Ahmet Alan, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Ayça Atik, Müdür Yardımcıları Nevzat Kurt, Serap Atak, Mesut Gündoğdu, İlkay Tekin, Sağlık-Sen Kırşehir Şube Başkanı Yasin Yücesan, Türk Sağlık-Sen Başkanı Kazım Kağan Karagül ve sağlık personelleri katıldı. Hastanede yemek sonrasında açık büfe olarak sigara böreği, mercimek köfte, tatlı, patates salatası ve meyvelerden oluşan ürünler sağlık çalışanlarına ikram edildi.

Başhekim Dr. Yahya Şahin, her şeyin en güzeline layık olan sağlık çalışanlarına bu tür etkinlikleri her hafta yapmayı planladıklarını kaydetti.




MEB'de 'Şehrengiz' çalıştayı MEB'de 'Şehrengiz' çalıştayı
Kayseri İstihdam Fuarı İstişare Toplantısı Kayseri OSB’de gerçekleşti Kayseri İstihdam Fuarı İstişare Toplantısı Kayseri OSB’de gerçekleşti
BUTEKOM Tarafından Yürütülen BUTEXCOMP Projesi tamamlandı BUTEKOM Tarafından Yürütülen BUTEXCOMP Projesi tamamlandı
BİLSEM'lerde bireysel uygulama dönemi BİLSEM'lerde bireysel uygulama dönemi
Başkan Palancıoğlu "Salon Sporları Merkezi" ile sporcuların hayatına dokunacak Başkan Palancıoğlu "Salon Sporları Merkezi" ile sporcuların hayatına dokunacak