Rizede Başkan Metinden yerinde inceleme

Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin bir çok noktada devam eden yatırımları yerinde inceleyerek teknik ekipten bilgi aldı.


Gündem 18.04.2021 10:00:00 0
Rizede Başkan Metinden yerinde inceleme

RİZE (İGFA) - Baharın gelmesiyle Rize Belediyesi saha çalışmalarının yoğunluğunu arttırarak, altyapı, duvar, yol betonu, asfalt ve sosyal proje çalışmaları gibi alanlarda yoğun bir tempo içerisinde girmiş durumda.

Yeniköy Mahallesi Cami Sokak, Tophane Mahallesi Bülbül sokak, Deniz Feneri Sosyal Tesisi, Fener Mahallesi Taşkent, Zihniderin sokak, Kavaklı, Halatçılar ve Kale Mahallelerinde devam eden duvar, yol betonu, altyapı ve inşaat çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Rahmi Metin ve ekibi Mahalle Muhtarlarıyla da sahada bir araya geldi.

İlk olarak Yeniköy Mahallesi Cami Sokakta inceleme yapan Başkan Metin, burada kısa süre önce tamamlanan altyapı çalışmasının ve taş duvar çalışmasının ardından başlatılan yol betonu çalışmasını takip etti. Başkan Metin daha sonra Tophane Mahallesinde devam eden sokak yenileme çalışmalarını gezdi. Tophane Mahallesi’nin ardından Fener Mahallesinde incelemede bulunan Metin, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi arkasında Rize Belediyesi’nin duvar ve yol yatırımlarının son durumuyla ilgili bilgiler aldı. 


9 günlük bayram tatili sektörü hareketlendirdi 9 günlük bayram tatili sektörü hareketlendirdi
İzmir'in 5 okulunda 'Harezmî' dönemi İzmir'in 5 okulunda 'Harezmî' dönemi
CHP Mudanya'dan seçmenlere oy çağrısı CHP Mudanya'dan seçmenlere oy çağrısı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul'da öncelik depreme hazırlık Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul'da öncelik depreme hazırlık
İzmir Milli Eğitim'den Gazze'ye yardım tırı İzmir Milli Eğitim'den Gazze'ye yardım tırı