Rize Fındıklıda şehit mezarları çiçeklendirildi

Rizede Fındıklı Ziraat Odası örnek bir harekete imza attı. Fındıklıda bulunan 33 şehit mezarı Çanakkale Zaferinin yıldönümü anısına çiçeklendirildi.


Gündem 5.04.2021 13:00:00 0
Rize Fındıklıda şehit mezarları çiçeklendirildi

RİZE (İGFA) - Rizenin Fındıklı ilçesinde bugüne kadar birçok sosyal sorumluluk projesine imza atan Fındıklı Ziraat Odası, bu kez Çanakkale Zaferinin 106. Yıldönümü dolayısıyla ilçedeki 33 şehit mezarını çiçeklendirdi. Fındıklı Ziraat Odasının bu örnek davranışı ilçe sakinleri tarafından olumlu karşılandı.

Fındıklı Ziraat Odası Başkanı Mehmet Ali Özsoy, Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Gününün 106. Yıldönümünde 2017 yılından bu yana her yıl olduğu gibi bu yıl da yine ilçedeki 33 şehidin mezarını üyeler adına temizleyerek çiçeklendirdiklerini söyledi. Başkan Özsoy, "Vatanımız için gözlerini kırpmadan canlarını feda eden kahraman şehitlerimizi saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz" dedi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Kayseri “Gazze İftarı”nda buluşuyor Kayseri “Gazze İftarı”nda buluşuyor
Kocasinan’ın Milli Sporcusu Hacı Ömer Arslantürk, dünya ikincisi Kocasinan’ın Milli Sporcusu Hacı Ömer Arslantürk, dünya ikincisi
Kanser genç yetişkinlerde hızla artıyor!  Kanser genç yetişkinlerde hızla artıyor! 
Hüseyin Erkin:”Keşan’a su temin eden Kadıköy  Barajı’ndan daha fazla yararlanılmalıdır” Hüseyin Erkin:”Keşan’a su temin eden Kadıköy  Barajı’ndan daha fazla yararlanılmalıdır”