Renault Truck, Türkiyede satışlarını artırdı

Renault Trucks, olağanüstü kriz ortamında 2020 yılında dünya genelinde satışı gerçekleştirilen toplam 41 bin 117 araç ile pazar payını korurken, bir önceki yıla kıyasla siparişlerinde yüzde 12 artış kaydetti.


Gündem 24.03.2021 19:30:00 0
Renault Truck, Türkiyede satışlarını artırdı
BURSA (İGFA) - Pandemi dönemi ve sonucunda ortaya çıkan ekonomik kriz, 2020 yılında ağır ticari araç pazarını önemli ölçüde etkiledi. Renault Trucks Dünya Başkanı Bruno Blin, tüm Avrupa’da eş zamanlı yapılan online bir toplantı ile yılı değerlendirdi. Toplantıda, Türkiye’de yükseliş trendi gösteren ağır ticari araçlar sektörü de ele alındı. 
Renault Trucks’ın 2020 satış hacmi, pazar trendini takip ederek yüzde 24 düşüşle 41 bin 117 adet araç olarak gerçekleşti. Tüm pazarda görülen düşüş ile doğru orantılı olarak Renault Trucks, pazar payını korudu. Öte yandan Avrupa dışında satışların yüzde 16 arttığı uluslararası diğer pazarlar arasında ise Türkiye ön plana çıktı. Hareketli Türkiye pazarında Renault Trucks, yüzde 66’lık son derece güçlü bir büyümeye imza atarak 2019’da 640 araç olarak gerçekleşen satışlarını, 2020’de 1.061 adet araca çıkarttı. 
Toplantıda Türkiye pazarının önemine dikkat çeken Bruno Blin, Türkiyenin çok dinamik pazar olduğunu belirterek, "Renault Trucks olarak hem satış hem de satış sonrası hizmetlerde güçlü bir ağımız bulunuyor. Pandemi sürecinde Türkiye’de talepler ertelenmediği gibi yüksek oranda satışa döndü” diye konuştu.

Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler
Mehmet Şimşek : Yeni Burdur’u iktidarıyla muhalefetiyle el ele vererek inşa edeceğiz Cumhur ittifakı Burdur Belediye Başkan adayı Mehmet Şimşek kendi sosyal medya hesabı üzerinden “Burdur Tramvay” projesinin tanıtım filmini paylaştı.
Bakan Bayraktar: Nisanda elektrik ve doğal gaz fiyatlarında değişiklik olmayacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Uşak'ta yaptığı açıklamada Sakarya gaz sahasının daha kuzeybatısında bir sahada yeni bir kuyu kazıldığını belirterek, seçim sonrası nisan ayında elektrik ve doğal gaz fiyatları
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim paylaşımı: Mitingler tamamlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir." ifadelerini kullandı.
Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor