Rektör Diler, İl Genel Meclisi Toplantısına Katıldı


Siyaset 11.10.2019 17:04:00 0
Rektör Diler, İl Genel Meclisi Toplantısına Katıldı

Rektör Diler, İl Genel Meclisi Toplantısına Katıldı

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (ISUBÜ) Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler, Rektör Yardımcıları ile birlikte İl Genel Meclis Başkanı Serkan Keskin’i makamında ziyaret etti, İl Genel Meclisi Ekim Ayı son toplantısında ISUBÜ hakkında sunum gerçekleştirdi.

ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler, İl Genel Meclis Üyelerine yaptığı sunumda ISUBÜ’nün hedeflerini anlattı. ISUBÜ hakkında detaylı bilgiler aktaran Rektör Diler, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi’nin ilimize, ülkemize ve Dünya bilimine katkılarından bahsetti.

 Prof. Dr. İbrahim Diler, Meclis üyelerinin sorularını da yanıtlarken, karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak, ikinci üniversitenin Isparta için önemli bir katmadeğer oluşturacağı konusunda hem fikir olduklarını dile getirdiler. Meclis toplantısı hatıra fotoğrafı sonrası sona erdi.

 


Kayseri'de Büyükşehir Meclisi toplandı Kayseri'de Büyükşehir Meclisi toplandı
Kazanın yaşandığı teleferiğin 36 kabini yere indirildi ANTALYA'da 1 kişinin öldüğü, 7 kişinin de yaralandığı teleferik kazası sonrası 5 gün havadan asılı kalan 36 kabin, halatlı sistemin çalıştırılması ile park pozisyonuna alındı.
Maden suyu içmek zararlı mı? İddialara yanıt geldi... Maden suyu içmek zararlı mı? İddialara yanıt geldi...
Edirne'de cinayet Edirne'de cinayet
Edirne'de cinayet Edirne'de cinayet