RAMAZAN’DA İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELER İÇİN İFTAR KAMPANYASI


Gündem 12.04.2021 01:48:00 0
RAMAZAN’DA İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELER İÇİN İFTAR KAMPANYASI

Anadolu Mutfağı’nın başlattığı iftar kampanyasına Muhtarlar Derneği’nden tam destek geldi. Hayırsever vatandaşların iftarları Muhtarların sayesinde gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.
 
Anadolu Mutfağı Sahibi Özgür Tunçbilek’in Ramazan Ayı için başlattığı iftar kampanyasına her kesimden destek geliyor. Çeşit çeşit iftar menüleri oluşturan Anadolu Mutfağı, hayırsever vatandaşlar ile ihtiyaç sahibi vatandaşlar arasında köprü olacak, iftar vaktinde evlere kadar sıcak yemek ulaştıracak.
 
Anadolu Mutfağı Sahibi Özgür Tunçbilek, Muhtarlar Derneği Başkanı Gökhan Büyükleblebi’den kampanya ile ilgili destek aldı. 44 mahallede muhtarlar tarafından belirlenen ihtiyaç sahibi aileler Anadolu Mutfağı Sahibi Özgür Tunçbilek’e teslim edildi. Hayırsever vatandaşlar tarafından verilecek iftar yemeği muhtarlar aracılığıyla gerçek ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılacak. Muhtarlar Derneği Başkanı Büyükleblebi, kampanyaya destek vermek isteyen hayırsever vatandaşların Muhtarlar Derneğine, muhtarlara ya da Anadolu Mutfağı’na ulaşabileceğini bildirdi.
0536 977 17 17


YENİ OTOGAR 15 NİSAN’DA HİZMETE GİRİYOR Yeni otogar 15 Nisan’da hizmete giriyor
Taner Acar'dan mitinge davet Taner Acar'dan mitinge davet
İnegöl'de olası olumsuzluklara 'Akıllı Şehir' önlemi İnegöl'de olası olumsuzluklara 'Akıllı Şehir' önlemi
Gölcük’te 79 milyon liralık altyapı yatırımı gerçekleştirdi Gölcük’te 79 milyon liralık altyapı yatırımı gerçekleştirdi
Çayırova’da Sıfır Atık Yaşam Sokağı kuruldu Çayırova’da Sıfır Atık Yaşam Sokağı kuruldu