Petrol Arttı Benzin ve Motorine Tarihi Zam Geldi!


Gündem 22.06.2020 21:28:00 0
Petrol Arttı Benzin ve Motorine Tarihi Zam Geldi!

BENZİN VE MOTORİN FİYATLARINA BÜYÜK ZAM

Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS) sosyal medya hesaplarından yapmış olduğu paylaşım ile akaryakıt fiyatlarında oluşan zam detaylarını açıkladı. EPGİS benzin litre fiyatlarına 24 kuruş, motorin litre fiyatlarına ise 23 kuruş zam yapılacağını duyurdu. Söz konusu zam pompa fiyatlarında doğrudan yansıyacak. EPGİS açıklamasında zammın bu gece yarısından itibaren geçerli olacağını duyurdu. 

EPGİS'in Twitter'dan Duyurduğu Benzin ve Motorin Zam Açıklaması



"Akaryakıt  Ürünlerinde Fiyat Artışı 23/06/2020 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; Benzinde 24, Motorinde 23 KRŞ/LT pompa fiyatlarına yansıyacak şekilde artış olmuştur."

ANKARA İSTANBUL İZMİR'DE BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

Benzin litre fiyatlarına yapılan 24 kuruşluk zammın ardından Ankara'da ortalama 6,21 TL olan benzinin litre fiyatı 6,45 TL'ye yükselecek. İstanbul'da 6.15 TL'den 6.39 TL'ye, İzmir'de ise 6.21 TL'den 6.45 TL'ye yükselecek. 

Motorine gelen 23 kuruşluk zammın ardından Ankara'da motorin litre fiyatı 5.94 TL, İstanbul'da motorin litre fiyatı 5.89 TL ve İzmir'de ise 5.97 TL'den satılacak. 


ISPARTA'DA ET YEMEK HAYAL OLACAK ISPARTA'DA ET YEMEK HAYAL OLACAK
AK Parti Antalya Başkanlığı teleferik kazasını değerlendirdi! AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, teleferik kazası soruşturmasında tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'e ilişkin, "2017'de hizmete girip, 7 yıldır çalışan bu tesisin 6,5 yıldır genel müdürlüğünü olaydan yaklaşık 2
Vali Baruş ve Bulgaristan heyeti Başkan Başdeğirmen’i ziyaret etti Vali Baruş ve Bulgaristan heyeti Başkan Başdeğirmen’i ziyaret etti
Mesut Kocagöz için cezaevi önünde yürüyüşe jandarma engeli Yaşanan teleferik kazasının ardından tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz’ü ziyaret eden CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Zeybek, ziyaretin ardından cezaevinden yaklaşık 300 metre uzakta izin verilen alanda açıklamada
Birileri kendilerince “yerel iktidar”, “merkezî iktidar” diye Türkiye’de ikili bir yapı ihdas etmeye çalışıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Birileri kendilerince “yerel iktidar”, “merkezî iktidar” diye Türkiye’de ikili bir yapı ihdas etmeye çalışıyor.