Gündem

Gündem Haberleri

PES DEDIRTTEN AÇIKLAMA


Gündem 19.07.2020 01:37:00 0
PES DEDIRTTEN AÇIKLAMA

15 Temmuz hain darbe girişiminin 4. yılına girmişken, Türk Tarih Kurumu Başkanı Ahmet Yaramış'tan tuhaf bir FETÖ açıklaması geldi. Ahmet Yaramış, "Darbe teşebbüsüne karışmış, pişman olmuş, nedamet duyan kişilere sahip çıkmamız, onları bu toplum içine dahil etmemiz, kazanmamız gerekiyor" dedi. Yaramış'ın sözlerine ise vatandaşlar tepki gösterdi.

15 Temmuz hain darbe girişiminin 4. yılında, 251 şehitin acısı tazeliğini korurken Türk Tarih Kurumu Başkanı Ahmet Yaramış'tan tuhaf bir 'FETÖ' açıklaması geldi. Yaramış, 15 Temmuz'u anlamak konulu panelde, darbe girişimine karışan ve pişman olan darbecilerin affedilmesi gerektiğini savundu.

Ahmet Yaramış, "Bu darbelerin topluma vermiş olduğu zararı azaltmak için, zaman içinde nedamet duyan, pişmanlık duyan insanları da bizim kazanmaya çalışmamız gerekiyor. Neticede bu bir sosyal yaradır aynı zamanda" ifadelerini kullandı.

YARAMIŞ DAHA SONRA ÖZÜR DİLEDİ

Türk Tarih Kurumu (TTK) Başkanı Ahmet Yaramış daha sonra yanlış anlaşılmaya sebep olan sözlerinden dolayı üzüntü duyduğunu belirterek, "Özrümün kabul edilmesini arz ve rica ederim." dedi.


AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan seçim sürecini değerlendirdi AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan seçim sürecini değerlendirdi
Bursa'daki İlkokul Futbol Şenliği’nde kupalar sahiplerini buldu Bursa'daki İlkokul Futbol Şenliği’nde kupalar sahiplerini buldu
Resul Dindar konserinde izdiham Resul Dindar konserinde izdiham
Zinnur Büyükgöz, Gebzeliler ile çay sohbetinde buluştu Zinnur Büyükgöz, Gebzeliler ile çay sohbetinde buluştu
Sıfır Atık Günü Kocaeli'de etkinliklerle kutlandı Sıfır Atık Günü Kocaeli'de etkinliklerle kutlandı