ÖZEL: TÜRKİYE VE DÜNYANIN AK PARTİ’YE, LİDERİNE İHTİYACI VAR


Siyaset 16.02.2020 16:32:00 0
ÖZEL: TÜRKİYE VE DÜNYANIN AK PARTİ’YE, LİDERİNE İHTİYACI VAR

AK Parti’de kongre süreci önümüzdeki hafta sonu yapılacak olan Uluborlu ve Atabey kongresi ile başlayacak. Başlayacak kongre süreci ile ilgili AK Parti Yüksek Seçim Kurulu Temsilcisi ve Isparta Milletvekili Recep Özel önemli açıklamalarda bulundu. 

AK Parti’de kongre süreci başlıyor. 22 Şubat Cumartesi günü Uluborlu ve 23 Şubat Pazar günü Atabey kongresi ile ilçe kongrelerine başlayacak olan AK Parti, Nisan ayına kadar ilçe kongrelerini sürdürecek. Nisan ayı içerisinde de Merkez ilçe kongresini gerçekleştirilecek.

Partisinin bir kadro ve vefa hareketi olduğunu söyleyen AK Parti YSK Temsilcisi ve Isparta Milletvekili Recep Özel, “hem bugüne kadar partimize hizmet edenlerle hem de yeni isimlerde bir değişim ve dönüşümü sağlayacağız” dedi.

“İlçe teşkilatları ilçe kongreleri yapılacak arkasından da il kongresi yapılacak tabi üç dönemi tamamlayan arkadaşlarımız var bu ilçe kongrelerimizde ilçe başkanlarımızdan değişim yapılması gereken ilçelerimiz olacaktır. AK Parti bir kadro hareketi diyoruz, milletin uzaklaşmış olan kişiler, yorulmuş olan arkadaşlarımız bunların yenileriyle değiştirilmesi yenileşme bir kökten alıp götürüp başkalarını getirme değil yeni isimlerle takviye ederek zenginleşerek AK Partinin yolunda yürümesi anlamında bunu değerlendirmek gerekiyor. Daha fazla heyecan duyacak daha fazla koşuşturacak daha fazla AK Partinin kuruluş ilkelerine sadık kalacak AK Partinin misyonuna kadrolarıyla bu süreci götürmek istiyor. Bu değişim ilde de olur, ilçelerde de olacaktır mutlaka bu değişimi dönüşümü mutlaka sağlayarak tabiî ki görev yapmış bütün arkadaşlarımıza il başkanından mahalle delegesine kadar mahalle temsilcisine kadar bütün hizmeti geçen arkadaşlarımızı da bir yerlerde değerlendirerek onları da dışarı itmeden AK Parti aynı zamanda bir vefa hareketi diyoruz kimseye vefasızlık göstermeden bu süreci tamamlamamız gerekiyor.”


9 günlük bayram tatili sektörü hareketlendirdi 9 günlük bayram tatili sektörü hareketlendirdi
İzmir'in 5 okulunda 'Harezmî' dönemi İzmir'in 5 okulunda 'Harezmî' dönemi
CHP Mudanya'dan seçmenlere oy çağrısı CHP Mudanya'dan seçmenlere oy çağrısı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul'da öncelik depreme hazırlık Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul'da öncelik depreme hazırlık
İzmir Milli Eğitim'den Gazze'ye yardım tırı İzmir Milli Eğitim'den Gazze'ye yardım tırı