Özel: Türkiye’nin başarısında eczacılarında payı büyük


Sağlık 10.05.2020 02:08:00 0
Özel: Türkiye’nin başarısında eczacılarında payı büyük

Türkiye’nin başarısında eczacıların da payı büyük


Ak Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, Eczacılar Odası yönetimini ziyaret ederek koronavirüs ile mücadele sürecine verdikleri destekten ötürü teşekkür etti.

AK Parti Milletvekili Recep Özel, Isparta temasları kapsamında Eczacılar Odası’nı da ziyaret etti. Eczacılar Odası Başkanı Ecz Esra Nemli Kurtbolat ile yönetimini ziyaret eden Milletvekili Özel, koronavirüs sürecinde verilen desteğe teşekkür etti. Milletvekili Özel’in ziyaretinde Türk Eczacılar Birliği Saymanı Ecz Saygın Gargın ile eski başkanlardan Ecz Ramazan Ziya Örmeci de hazır bulundu.

Eczacılar Odası Başkanı Ecz. Esra Nemli Kurtbolat, Milletvekili Özel’e ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek “Isparta’daki tüm eczacılar olarak maske dağıtımı ve sağlık hizmeti konusunda eksiksiz bir şekilde görevimizi yerine getirdik. Tüm eczanelerimizde 642 bin 500 adet maske dağıtımı gerçekleştirdi. Bu maskeleri 128 bin vatandaşımıza ücretsiz bir şekilde ulaştırdık. Bu süreçte nöbetçi eczane sayımızı artırdık. Sağlık ve ilaca erişimde herhangi bir aksaklık yaşatmadık. Halka en yakın sağlık danışmanları olarak hizmetimize devam ettik ve etmeye devam ediyoruz, süreçte emek veren tüm meslektaşlarıma ve eczane çalışanlarımıza şükranlarımı sunarım” dedi.

Milletvekili Özel de Eczacılar Odası’nda ilk kez bir bayan başkanın görev almasından mutluluk duyduğunu söyledi. Kurtbolat ve ekibine yeni görevinde başarılar dileyen Özel, “her şey kamuoyunun gözü önünde gerçekleşiyor. Tüm sağlık çalışanlarımızın yaptıkları gerçekten taktire şayan. Eczacı kardeşlerimiz de her şeyden fedakarlık göstererek, hayatını riske atarak gayretini gösteriyor. Bu süreci başarılı götürüyorsak bunda eczacılarımızın da katkısı büyüktür. 128 bin vatandaşımıza ulaşılarak, maskesi dağıtılmış. Çok güzel bir rakam, eczacılarımıza teşekkür ederiz” diye konuştu.


Bedeninize kulak verin! Bedeninize kulak verin!
Aleyna Tilki doğum gününü sahnede kutladı Aleyna Tilki doğum gününü sahnede kutladı
Orta Anadolu Kalkınma Ajansı yatırım ve yatırımcının yanında Orta Anadolu Kalkınma Ajansı yatırım ve yatırımcının yanında
Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir
KO-MEK otomotiv sektörüne can suyu oluyor KO-MEK otomotiv sektörüne can suyu oluyor