Özel sporcular İtalyada mücadele edecek

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor bünyesinde yer alan özel sporcular, İtalyada yapılacak olan Avrupa SUDS Open Euro Trigames 2021de mücadele edecek.


Gündem 29.09.2021 10:00:00 0
Özel sporcular İtalyada mücadele edecek

KOCAELİ(İGFA)-  Kocaeli Kağıtspor'un Dünya Şampiyonu özel sporcuları Talha Ahmet Erdem, Doğukan Coşar ve Mehmetcan Topal, İtalya'da mücadele etmek için milli takım  kampında çalışmalara başladı. Mücadeleye Dünya Şampiyonu judocu Talha Ahmet Erdem T23 kategorisinde, Doğukan Coşar ve Mehmetcan Topal T21 kategorisinde katılacak. 

Avrupa SUDS Open Euro Trigames 2021'e katılacak olan sporcular antrenörleri Gültekin Sevinç önderliğinde 4-11 Ekim tarihleri arasında  mücadele edecek. Daha öce Portekiz Guimaraes şehrinde düzenlenen Down Sendromlu Dünya Judo Şampiyonasında başarılı olan başarılı sporcular hakkında konuşan antrenör Sevinç, “Talha, Mehmetcan ve Doğukan için heyecanlıyım, daha önce Dünya Şampiyonluğu gibi önemli başarılara imza attık. Şimdi hedefimizde kariyerimizde olmayan Avrupa madalyası ve inşallah İtalya’da İstiklal Marşımızı okutup, Al Bayrağımızı kürsünün en tepsinde dalgalandırmak var” dedi.

 


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı