Özel: Merkezde ne varsa köylerde de o olmasını istiyoruz


Siyaset 25.09.2019 00:16:00 0
Özel: Merkezde ne varsa köylerde de o olmasını istiyoruz

AK Parti Yüksek Seçim Kurulu Temsilcisi ve Isparta Milletvekili Recep Özel, Isparta'nın sorunları ile yakından ilgilenmeye devam ediyor.  TBMM'in tatil olması nedeniyle zamanını hep Isparta'da geçiren AK Parti'li Özel, ilçe, ilçe köy, köy gezerek Vatandaşların sorunlarıyla ilgileniyor. Isparta'lıların düğün, cenaze, geleneksel şölenleri, festivallerine katılarak zamanını Vatadaşlarla iç, içe geçiriyor.

 

İl, İlçe'lerde köy ve mahalle muhtarlarla toplu olarak toplantılar yapıyor, sorunlarını dinleyip çözüme kavuşturuyor. Geçtiğimiz Pazar günü Yalvaç'ta köy ve mahalle muhtarlarıyla buluşan Özel, bütün sorunlarını dinleyip çözüm odaklı adımlar attı.

Bugünde Milletvekili Özel, Isparta merkeze bağlı köy muhtarları ile bir araya geldi. Isparta Öğretmenevinde gerçekleştirilen toplantıya Milletvekili Özel'in yanı sıra İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Keskin, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Parlak, Merkez İl Genel Meclisi Üyeleri ve merkeze bağlı köy muhtarları katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Parlak, amaçlarının merkeze bağlı köy muhtarlarının sıkıntılarını dinlemek olduğunu söyledi. Parlak, toplantıya katılan köy muhtarlarına da teşekkür etti.

Göreve seçildikleri günden itibaren köylere hizmet götürmek için ellerinden gelen tüm çabayı sarf ettiklerinin altını çizen İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Keskin ise, "birlik ve beraberlik içerisinde, hükümetimizin imkanları doğrultusunda köylerimize hizmet etmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

31 Mart yerel seçimlerinde göreve seçilen muhtarlara hayırlı olsun temennisinde bulunan AK Parti Yüksek Seçim Kurulu Temsilcisi ve Isparta Milletvekili Recep Özel ise, "İnşallah Rabbim bu dönem içerisinde hepimize Isparta'ya hayırlı hizmetler etmeyi nasip eder. Bu dönem merkeze bağlı köylerin gerçekten merkeze yakın olmasını istiyoruz. Yakın olalım ama hizmette uzak olmamayı istiyoruz. Bu 5 yıl içerisinde köylerimizin eksiklikleri varsa bu eksikleri gidermeyi arzu ediyoruz. Merkezde ne varsa köylerde de o olmasını istiyoruz. Köylerde bugüne kadar çok mesafe kat ettiğimizi de düşünüyorum. Ama daha iyi yerlere gelmeyi arzu ediyoruz. Bu noktada köy muhtarlarımıza büyük görev düşüyor. Sizlerin sorunlarını ve taleplerini dinlemek için buradayız. Bu talepler doğrultusunda bizlerde harekete geçip, çalışmalara hız vermek istiyoruz. Katıldığınız için hepinize teşekkür ederim" dedi.

Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.


Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi
Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi
Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı
A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu
Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı