ÖZEL'İ ACILI GÜNÜNDE YALNIZ BIRAKMADILAR


Yaşam 4.01.2020 17:21:00 0
ÖZEL

Ak Parti YSK temsilcisi Isparta Milletvekili Recep Özel’in dayısı Süleyman Tuncer, Harmanören Köyü’nde son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine Vali Ömer Seymenoğlu, Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, Seçim İşleri Başkan Yardımcısı 22. Dönem Ağrı Milletvekili Halil Özyolcu, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen yardımcıları Uğur Büyükçulcu ile Fahretdin Gözgün ilçe ve belde belediye Başkanları, teşkilat mensupları, meslek örgütü Başkanları ile çok sayıda kişi katıldı.

545454-010.jpg

212121-017.jpg


Isparta turizm ve gastronomi derneği resmen kuruldu Isparta'da turizm ve gastronomi alanında faaliyet gösterecek olan "Isparta Turizm ve Gastronomi Derneği"nin resmi açılışı gerçekleştirildi.
Danayiyen şampiyonu makamında ağırladı Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Mahmut Danayiyen, Türkiye Şampiyonu Bade Su Doğan’ı makamında ağırladı.
Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat! Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat!
Tartışılan yaz saati uygulaması değişiyor mu? Bakan Bayraktar'dan net cevap 2016 yılında son bulan yaz saati uygulaması her sene olduğu gibi yine tartışılmaya başlandı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar’dan herkesin merak ettiği açıklama geldi.
EMNİYET EKİPLERİNDEN KAÇAKÇILIK VE ORGANİZE SUÇ OPERASYONU EMNİYET EKİPLERİNDEN KAÇAKÇILIK VE ORGANİZE SUÇ OPERASYONU