ÖZEL'DEN ÇİFTÇİLER GÜNÜ MESAJI


Yaşam 14.05.2020 12:30:00 0
ÖZEL

Ak Parti Ysk Temsilcisi Isparta milletvekili Recep Özel, 'Dünya Çiftçiler Günü' mesajında, "Çiftçilerimiz ülkemizin temel taşıdır. Hükümetimiz bu anlayışla ve yaklaşımla kendilerini sürekli baş tacı yapmıştır. Ülkemiz bu denli büyümesinde çiftçilerimizin rolü büyüktür. Hükümet olarak Ziraat ve çifçilere verdiğimiz destek gösteriyor ki Ülkemizin büyümedeki geldiği nokta bunun en net örneğidir. Çiftçilerimiz yeter ki üretsinler; ekimden hasada kadar tarımsal üretimin her aşamasında, onların yanındayız ve olmaya da devam edeceğiz. Onların bu ülke için verdiği emek ve alın teri her zaman kutsaldır" dedi.

 

Ak Parti'li Özel, 'Dünya Çiftçiler Günü' dolayısıyla yayımladığı mesajında, tarımın her zamankinden çok daha önemli ve stratejik sektör haline geldiğini bildirdi. Gıdanın ana kaynağı olan tarımın birçok sektöre de ham madde sağladığını kaydeden Özel, koronavirüs salgınında tarımsal üretimin aksamaması ve çiftçilerin mağduriyet yaşamaması için birçok tedbiri hayata geçirdiklerini, geçirmeye de devam ettiklerini kaydetti.

 

Isparta'da Gül, elma, kiraz başta olmak üzere tarımın bir çok ürününü yetiştirerek Ülkemizde ziraat olarak önemli bir konumdadır Hükümetimiz dönemi boyunca hem şehrimizde hem Ülkemizde üretime verdiği desteklerle Ziraat'te büyük basamaklar kat etti ve kat etmeye devam edecektir diyerek Bütün çiftçilere bolluk ve bereket dilediğini söyleyen Milletvekili Özel, “Bu mübarek Ramazan ayında alın teri döken tüm çiftçilerimize bereketli bir ekim dönemi ve Rabbimden kolaylıklar diliyorum temennilerinde bulundu.


Taner Acar'dan mitinge davet Taner Acar'dan mitinge davet
İnegöl'de olası olumsuzluklara 'Akıllı Şehir' önlemi İnegöl'de olası olumsuzluklara 'Akıllı Şehir' önlemi
Gölcük’te 79 milyon liralık altyapı yatırımı gerçekleştirdi Gölcük’te 79 milyon liralık altyapı yatırımı gerçekleştirdi
Çayırova’da Sıfır Atık Yaşam Sokağı kuruldu Çayırova’da Sıfır Atık Yaşam Sokağı kuruldu
İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ömer Yahşi’den Bergama'ya ziyaret İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ömer Yahşi’den Bergama'ya ziyaret