ÖZEL, DAVRAZ'DA İNCELEMELERDE BULUNDU


Turizm 24.02.2020 00:15:00 0
ÖZEL, DAVRAZ

AK Parti YSK temsilcisi parta milletvekili Recep Özel, bugün Atabey 7. Olağan kongresine katıldı.

Özel, Kongre sonrası yanında bulunan kalabalık bir heyetle beraber, Davraz kayak merkezine incelemelerde bulunmak için Davraz kayak merkezine gitti. İlk olarak kayak sporcuları ile bir araya gelen Özel, çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Daha sonra Davraz kayak merkezinde bulunan İl Özel İdaresine ait günü birlik otel ve işletmelere, özel işletmecilere ait otel ve Davraz kayak merkezindeki diğer tesisleri ziyaret ederek işletmecilerinden Davraz kayak merkezi hakkında bilgiler aldı. Sezonda gelen turist sayısı ve yapılan hizmetler konusunda işletmecilerinden bilgiler alan milletvekili özel kendileri ile uzun süre istişare etti.

 

 


'AK Parti kabinesinde değişiklik olacak mı?' Ömer Çelik değerlendirdi! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, son MYK toplantısının ardından gazetecilerin yönetimde olası değişikliklerle ilgili sorularını yanıtladı.
Eski Isparta Belediye Başkanı Ziya Zeynelgil hayatını kaybetti 1984-1989 yılları arasında ANAP’tan girdiği seçimlerde Isparta Belediye Başkanlığı'nı kazanan ve bir dönem başkanlık yapan Ziya Zeynelgil hayatını k...
Fahiş fiyata sivil boykot! Başkan Erdoğan'dan talimat: Hükümet yeni önlemler alacak Yiyecek sektöründeki fahiş fiyat artışına karşı vatandaşlar boykot kampanyası başlattı. Sosyal medyada bir araya gelen çok sayıda kullanıcı, bu cumartesi ve pazar günü kafe ve restoranlara gitmeme kararı aldı. Boykota destek hızla
İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi! İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!
Gökyüzünden denize doğru pedal çevirecekler Kemer’de bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Sky To Sea (Gökyüzünden Denize) Dağ Bisikleti Yarışı için hazırlıklar tamamlandı.