ÖZEL: ÇÜRÜYEN ELMA DEĞİL CHP ZİHNİYETİ


Siyaset 12.04.2021 13:32:00 0
ÖZEL: ÇÜRÜYEN ELMA DEĞİL CHP ZİHNİYETİ

Ak Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, CHP Affon Milletvekili Burcu Köksal’ın TBMM’de Isparta’daki elmanın depolarda çürümeye terkedildiğine ilişkin konuşmasına cevap verdi.

 

Özel, “Isparta elmanın başkentidir, önemli bir üretim merkezidir. Hasat döneminde elmaya dalında 3 TL’nin üzerinde fiyat verildi. Piyasa çok hareketli idi. Satan sattı, parasını aldı. Daha yüksek fiyatta satmak için depoya koyanlar oldu. Isparta’daki depolarımız atmosfer kontrollü. 1 yıldan fazla zaman depolanabiliyor. Tazeliğini koruyor. Elmaların çürümesi mümkün değil.

 

Çürüyen CHP zihniyetidir,  sırf muhalefet olsun diye gündeme getiren zihniyettir. Elmamızda ihracatımız devam ediyor. İhracat kalitesinde olmayanlar iç piyasalık ürün. Şu an bir durgunluk yaşanıyor” diye konuştu.


Konya'da Başkan Altay vatandaşlarla buluşuyor Konya'da Başkan Altay vatandaşlarla buluşuyor
Dolandırıcılar Toncoin için Telegram kullanıcılarının hedefinde Dolandırıcılar Toncoin için Telegram kullanıcılarının hedefinde
Keşan Jandarması çalınan jeneratörü sahibine teslim etti Keşan Jandarması çalınan jeneratörü sahibine teslim etti
Edirne'de 7 düzensiz göçmen yakalandı Edirne'de 7 düzensiz göçmen yakalandı
İzmit Belediyesi halk sağlığı için ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor  İzmit Belediyesi halk sağlığı için ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor