Özçelik’ten Zafer Bayramı mesajı


Gündem 29.08.2020 01:38:00 0
Özçelik’ten Zafer Bayramı mesajı

TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı. Milletvekili Özçelik’in kutlama mesajı şöyle: “30 Ağustos 1922'de Yüce Türk Milleti, hiçbir boyunduruğu kabul etmeyeceğini, bağımsızlığını hiçbir şekilde terk etmeyeceğini tüm dünyaya ilan etmiştir. İşgal altındaki topraklarımız düşmandan bütünüyle temizlenmiş ve istiklal savaşımız büyük zaferle taçlanmıştır.

Ağustos ayındaki zaferler zincirimizin bu son halkası, Türk Milletinin istiklalini ve istikbalini koruma konusundaki kararlılığının sembollerinden biri olarak tarihteki yerini almıştır. Malazgirt’le başlayan Anadolu’yu kendimize vatan kılma mücadelemizin asla bitmeyeceğini, en zor dönemimizde, 7 düvele karşı verdiğimiz Çanakkale Savaşı ile ilan etmiştik. 30 Ağustos Zaferi, bu kararlılığımızın yeni bir şahlanışa dönüşmesinin adıdır.  Bu destansı zaferle birlikte, hepimizin ortak mirası olan Cumhuriyetimizin temelleri de atılmıştır. Türk Milleti, 15 Temmuz’da, emperyalist heveslere karşı istiklalini ve istikbalini koruma hususundaki azmini bir kez daha dünyaya göstermiştir. Bugün de, iç ve dış mihrakların saldırıları ile kararlılıkla mücadele ediyoruz.

Bu karalılık sayesinde Genel Başkanımız Liderimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde ülkemiz 2023 hedeflerine ulaşacaktır. Diğer zaferlerimiz gibi, 30 Ağustos da bize, şartlar ne kadar çetin olursa olsun başarıya ulaşma konusunda daima bir yol bulunduğunu göstermektedir. Geçtiğimiz 18 yılda ülkemizin kat ettiği mesafe, bize bunun mümkün olduğunu göstermiştir.  Cumhuriyetimizi ilelebet payidar kılmak, ekonomik, siyasi ve sosyal olarak ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine taşımak için var gücümüzle çalışıyoruz.

Ülkemizi kutlu yürüyüşünden alıkoymak isteyen terör örgütlerinin hain saldırılarına aldırmadan, ihanet çetelerini bozguna uğratarak, birlik, beraberlik ve dayanışma içinde mücadelemiz sürecektir. Bizlere bu zaferi armağan eden Kurtuluş Savaşımızın Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve ordumuzun tüm mensuplarını rahmetle, tazimle, şükranla yad ediyor, şehitlerimize ve gazilerimize Allah’tan rahmet diliyorum.  30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.” dedi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı