Özçelik'ten Mevlid Kandili Mesajı


Gündem 7.11.2019 21:42:00 0
Özçelik

AK Parti Burdur Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bayram Özçelik Mevlid Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.

Milletvekili Bayram Özçelik Özçelik, yayımladığı mesajda, “Sevgili peygamberimiz Hazreti Muhammed Mustafa’nın dünyayı şereflendirdiği Mevlid-i Nebi’nin yıldönümü dolayısıyla bir kez daha idrak edeceğimiz Mevlid Kandili vesilesiyle kendisine ümmet olma bahtiyarlığını yaşadığımız, insanlığa yol gösterici ve kurtuluş rehberi olarak gönderilen peygamberimize, âline ve ashabına salât ve selâm olsun.

Bu mübarek gün bizlere birlik ve beraberliğin, fakire yardım etmenin ve topluma faydalı hizmetler üretmenin önemini bir kez daha hatırlatmaktadır. Güzel ahlakı ile etrafındaki insanlara örnek olan Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa (SAV) ümmetine hizmet etme aşkını bizlere miras bırakmıştır. Bu aşk bizi bugün harekete geçiren en önemli motivasyon kaynağıdır. Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed Mustafa (SAV) kurmuş olduğu medeniyet bugün hala bir çok insan tarafından araştırmalara konu olmakta ve hepimizin hayatına yol göstericiliği ile ışık tutmaktadır.

Peygamberimizi daha iyi tanımak tanıtmak, anlamak anlatmak, onun sevgisini canlı tutmak, örnek yaşayışını, özellikle kardeşlik hukukunu anlatmak, kardeşlik hukukunu bütün boyutlarıyla gündeme taşıyarak kardeşlik hukukunu ve ahlakını güçlendirmek, içinde bulunduğumuz zamanda en çok ihtiyaç duyduğumuz değerler bütünüdür.
Bu duygu ve düşüncelerle, Sevgili Peygamberimizin dünyayı şereflendirmesinin yıldönümü olan Mevlid Kandilinin bütün insanlığa rahmet ve huzur getirmesini diler, başta milletimizin ve Burdurlu hemşehrilerimin, İslam âleminin ve tüm insanlığın Mevlid Kandilini kutlar, saygılar sunarım.” Dedi.


Mobil Kuaför ilçelerde 1658 vatandaşa hizmet verdi Mobil Kuaför ilçelerde 1658 vatandaşa hizmet verdi
Almanyalı mevkidaşına tarihi mektubun birebir basımını hediye etti Almanyalı mevkidaşına tarihi mektubun birebir basımını hediye etti
Şantiye gezileri yeniden başlıyor Şantiye gezileri yeniden başlıyor
Mesir Ticaret Fuarı 30. kez kapı açtı Mesir Ticaret Fuarı 30. kez kapı açtı
Mektebim Koleji Yozgat’ta kampüs açtı Mektebim Koleji Yozgat’ta kampüs açtı