ÖZÇELİK'TEN ANLAMLI YENİ YIL MESAJI: BİR ÇOK MÜJDE VERDİ


Gündem 31.12.2019 19:36:00 0
ÖZÇELİK

AK Parti Burdur Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bayram Özçelik, yeni yıl dolayısıyla bir tebrik mesajı yayımladı.

Milletvekili Bayram Özçelik yeni yıl mesajında “Ülkemiz ve milletimiz bakımından çok önemli gelişmelerin yaşandığı 2019 yılını geride bırakıyor, yeni ümitler ve heyecanlar eşliğinde 2020 yılına giriyoruz. Yeni miladi yılın, aziz milletimiz başta olmak üzere bütün insanlığa hayırlar getirmesini Rabbimden niyaz ediyorum.” dedi.

“2020 YILINDA DA BURDUR’UMUZDA YATIRIMLAR DEVAM EDECEK”

2020 Yılında da AK Parti Hükümetlerinin Burdur İline yatırımlarının devam edeceğini belirten Burdur Milletvekili Bayram Özçelik “AK Parti Hükümetlerimizin Ülkemizin her köşesinde dev yatırımların devam ettiği gibi de Burdur İlimizde de devam etmektedir. 2019 yılında AK Parti olarak Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde Burdur’umuza ve İlçelerimize birçok yatırımı kazandırdık. Yeni projeleri kazandırmak için de çalışmalarımızı gerçekleştirdik. 2019 Yılında Burdur Merkez İlçemizde ve Diğer ilçelerimiz, köylerimiz ve beldelerimizi ziyaretlerde bulunarak, hemşehrilerimizin gönüller aldık ve talepleri ile ilgili görüşmeler gerçekleştirdik. Bizim için her geçen yıl, sadece geçip gitmiş bir yıl değil, önümüzdeki yılı daha hayırlı, daha güzel, hakkın rızası ve milletin duası adına daha dolu yaşayabilmek için derslerle dolu bir tecrübedir. Bu şuurda olabildiğimiz takdirde içtenlikle inanıyorum ki, 2020, ümitlerimizin daha çok tazelendiği, çalışma azmimizin artarak yükseldiği, birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde ülkemizin çok daha güzel günlere ulaştığı bir yıl olacaktır. İçimizde ve yakın çevremizde milli bekamızı tehdit eden terörist yapılanmalara karşı aldığımız tedbirlerin ve attığımız kararlı adımların hayırlı neticelerini bu yıl içinde daha fazla görmeyi ümit ediyorum. İnşallah bu yıl, 'tek millet, tek bayrak, tek vatan ve tek devlet' hedefimizden bizi uzaklaştırmak isteyen terör şebekelerinin enerji ve heveslerinin kırıldığı bir yıl olacaktır. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye’yi yepyeni ufuklara, 2023 hedeflerine, 2053 ve 2071 vizyonlarına taşıyacağımıza inanıyoruz. 
Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşehrilerimin yeni yılını kutlar, 2020 yılının ülkemizde ve dünyada hayırlara vesile olmasını temenni ederim" dedi.


Antalya’da güzellik buluşması Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı başladı Antalya’da güzellik akademisyenleri ile uzmanlarının buluştuğu, 4 gün sürecek Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı (Beautycare 2024) başladı. Ç
‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor ‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor
Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret
Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği
Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı