Özçelik'ten 10 Nisan Polis Haftası mesajı


Gündem 10.04.2020 19:42:00 0
Özçelik

AK Parti Burdur Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bayram Özçelik, Polis Teşkilatının 175'inci kuruluş yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımladı.

Huzur ve güven içerisinde yaşamamızın teminatı Türk Polis Teşkilatı olduğunu belirten Burdur Milletvekili Bayram Özçelik “Fedakârca hizmet veren polislerimizin, devletimizin bekası, birlik ve beraberliğimizin devamı, halkımızın can ve mal emniyetini korunması adına özverili ve cansiperane çalışmaları sayesinde, geleceğe güvenle bakıyoruz. Vatandaşlarımızın huzuru ve güveni için mesai mefhumu gözetmeksizin asayiş, terör, kaçakçılık, siber suçlar ve daha birçok alanda fedakârca görev yaparak amansız bir mücadele veren polis teşkilatımız, dünyanın ve ülkemizin de koronavirüs tehditi altında olduğu bugünlerde salgınla mücadelede ülke çapında üstlendiği görevlerdeki hassasiyetinin yanında yardım faaliyetlerindeki fedakârlıklarıyla da ön plana çıkmaktadır.   Milletimizin kendisine olan güvenini ve sevgisini arkasına alarak, takdire şayan başarılaraimza atan Türk Polis Teşkilatımız, 175 yaşındadır. Polis teşkilatımız 175 yılda, gittikçe güçlenmiş, modern araç ve gereçlerle donatılmış, teknolojik alt yapıya sahip bir konuma gelmiş, modern bir yapıya kavuşmuştur. 15 Temmuz hain darbe girişiminde bildiğimiz gibi teröristlerin ilk hedeflerinden birisi de Emniyet Teşkilatımız olmuştur.  Polislerimiz, devletimizin şefkatli yüzünü temsil ederek, vatanımıza ve milletimize hizmette ulvi görevlerini ifa etmiş, gerektiğinde canlarını ortaya koymuş, bu gayret ve fedakârlığıyla milletin takdirini kazanmış ve gözdesi haline gelmiştir. AK Parti Hükümetleri olarak Emniyet Teşkilatlarımızın şartlarını iyileştirmek amacıyla yasal çalışmalar gerçekleştirdik. Yine Emniyet teşkilatımız için gerekli olan tüm yasal çalışmalar yapılmaya devam edecektir.

Bu duygularla, başta ilimizde görev yapan her kademedeki polislerimiz olmak üzere, üstün hizmet anlayışı ve özveriyle ülkemizin dört bir yanında görev yapan polis teşkilatımızın değerli çalışanlarının Polis Haftasını kutluyor, vatan ve görev uğruna şehitlik mertebesine erişen kahraman polislerimizi ve tüm güvenlik güçlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum" ifadelerine yer verdi.


Kırmızı ette ibre tersine döndü Isparta’da son bir haftada et ürünlerinde yüzde 10 oranında bir düşüş yaşandı.
Kepezli Osman Yunanistan yolcusu Kepez Belediyesi Spor Kulübü Güreş Takımı sporcusu Osman Ege Özdemir, 52 kilogramda Türkiye Şampiyonu olarak Yunanistan’da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek.
KONYAALTI'NDA GÖNÜLLÜLERDEN RESİM SERGİSİ Konyaaltı Belediyesi fuaye alanında Konyaaltı Sanatevi kursiyerleri tarafından yapılan yağlı boya resim sergisi açıldı. 2 hafta boyunca sürecek serginin açılışını Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan gerçekleştirdi.
Antalya'ya 2024'ün ilk üç ayında 553 proje Antalya'da 2024 yılının 2. İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Hulusi Şahin başkanlığında gerçekleşti. Mart ayı sonu itibarıyla 553 adet proje üzerinde çalışıldığı ve toplam bedelin 96 milyar 695 milyon TL olduğu açıklandı.
Şampiyon altınla ödüllendirildi Yunanistan’da 6-9 Mayıs tarihleri arasında yapılacak Avrupa Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek Isparta 32 Spor’un 6 kez Türkiye Şampiyonu olan g...