ÖZÇELİK: SOSYAL DEVLETİN GEREKLERİ YAPILMAYA DEVAM EDİLMEKTEDİR


Gündem 24.03.2020 23:24:00 0
ÖZÇELİK: SOSYAL DEVLETİN GEREKLERİ YAPILMAYA DEVAM EDİLMEKTEDİR

TBMM Divan Katip Üyesi Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram ÖZÇELİK, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarımıza her ay düzenli olarak aktardığımız kaynak tutarını Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle 135 Milyon TL’den 180 Milyon TL’ye çıkardık.


135 Milyon TL Bütçe varken Burdur İlimize Yani 11 İlçemize Sosyal Yardımlaşma Vakıflarına 1 Aylık Periyodik Olarak (Her Ay ) 797.704 TL Ödenek Gönderilmektedir.11 İlçemizde 4.554 Düzenli Yardım Alan Aile Sayısı Bulunmaktadır.Cumhurbaşkanımızın 180 Milyon TL artışından sonrada İlimize Ayrılan Pay Arttırılmış Olacaktır.Sosyal Devlet Olarak Vatandaşımızın Yanında Yer Alıyor ve Onlara Destek Olmaya Devam Ediyoruz.


Burdur'da su kaynakları arttırılacak! Çalışmalar incelendi! DSİ 18. Bölge Müdürü Osman Erkan, Tefenni Beyköy'de sondaj çalışmaları hakkında incelemelerde bulundu. DSİ'nin Burdur'daki su kaynaklarını geliştirmek için çalışmaları devam ediyor.
ISUBÜ ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında işbirliği Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında akademik işbirliği protokolü imzalandı.
Isparta turizm ve gastronomi derneği resmen kuruldu Isparta'da turizm ve gastronomi alanında faaliyet gösterecek olan "Isparta Turizm ve Gastronomi Derneği"nin resmi açılışı gerçekleştirildi.
Danayiyen şampiyonu makamında ağırladı Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Mahmut Danayiyen, Türkiye Şampiyonu Bade Su Doğan’ı makamında ağırladı.
Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat! Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat!