ÖZÇELİK: “BİR KİŞİNİN TEDBİRİ̇, TÜM İLİMİZİ ve ÜLKEMİZİ KORUYACAK”


Sağlık 1.04.2020 23:31:00 0
ÖZÇELİK: “BİR KİŞİNİN TEDBİRİ̇, TÜM İLİMİZİ ve ÜLKEMİZİ KORUYACAK”

AK Parti Burdur Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bayram Özçelik, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda; Burdur’da koronavirüs (KOVİD-19) hastalığının yayılmasını engellemek için alınan etkin tedbirleri değerlendirdi.
Salgın ihtimaline karşı Burdur’da en üst düzey önlemler alındığını hatırlatan Özçelik, son günlerdeki vaka sayıları karşısında alınan bu tedbirlerin ne kadar önemli olduğunun anlaşıldığını belirtti.

Özçelik, vatandaşları izolasyon, temas, mesafe kurallarına uymaya çağırdı.
Özçelik’in açıklaması şöyle: “Burdurlu hemşehrilerim, COVİD 19 tedbirleri çerçevesinde ilimizin tamamında başta Valimiz olmak üzere İl Müdürlerimiz ve kurumlarımız üzerlerine düşen vazife ve tedbirleri üst düzeyde almaya çalışıyorlar. Şu an 2 vakamız pozitif onlarda şehir dışından gelen vatandaşlardan, buda bize gösteriyor ki ilimize şehir dışından gelenlere çok dikkat etmemiz gerekiyor. Gün boyunca İl dışından ve İl içi seyahatten dolayı yüzlerce vatandaşımız bizleri arayarak niye hu kadar sıkı tutuyorsunuz? Bu kadar sert tedbirler alınır mı? Diye söylüyorlar. Şahsımda böyle zor dönemde bu uygulamalara ne olursunuz bir süre katlanın diyorum. Bir kişinin tedbiri tüm ilimizi ve ülkemizi koruyacak. Salgınla ilgili de Burdurda ki hastanelerimizde eylem planları belirlendi ve gerekli tıbbi cihaz ve mücadele ortamları hazırlamış durumdadır. Burdur olarak bu salgına ilimizde ortam oluşturmadık, oluşturmayacağız inşallah.Evinizde kalın sağlıcakla.”


Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı