Gündem

Gündem Haberleri

Onur İttifakına STKlardan destek

Onur Hareketi Lideri Yaşar Aydın, Sivil Toplum Kuruluşlarının Onur İttifakı’na destek olduğunu ve 36 STKnın harekete katılım sağladığını söyledi.


Gündem 5.10.2021 14:30:00 0
Onur İttifakına STKlardan destek

BURSA(İGFA)-  Onur İttifakı’na Türkiye genelinde faaliyet gösteren 36 STK daha katılım gösterdiği belirtildi. Katılan STK'lar,  Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Yaşar Aydın’ı destekleyeceklerini söyledi. 

Onur İttifaki Lideri Yaşar Aydın,"Artık Onur İttifakına katılımlar çığ gibi oluyor. Anadolu, kendisini Onur İttifakı’nda buldu. Gittiğimiz her yerde ve çaldığımız her kapıda açılan yüzler, bizde kendilerini gördü. Güveni, samimiyeti, derdi, kederi, umudu ve kurtuluşu gördü. Bu umut, bu güven bizi başarıya ulaştıracak anahtar olacak. Biz bu Cumhurbaşkanlığı seçimlerini alacağız! Aksini söyleyen varsa Onur İttifakı’na olan katılımlara ve bize verilen desteğe baksın yeter.” dedi.


Antalya’da güzellik buluşması Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı başladı Antalya’da güzellik akademisyenleri ile uzmanlarının buluştuğu, 4 gün sürecek Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı (Beautycare 2024) başladı. Ç
‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor ‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor
Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret
Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği
Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı