Öncüpınar Gümrüğünde cep telefonu kaçakçılığı

Gümrük kapısıKiliste Öncüpınar Gümrük Kapısında iki araçta 27 adet cep telefonu yakalandı.nda iki araçta 27 adet cep telefonu yakalandı.


Gündem 8.03.2021 09:00:00 0
Öncüpınar Gümrüğünde cep telefonu kaçakçılığı

KİLİS (İGFA) - Öncüpınar Gümrük Müdürlüğü ve Öncüpınar Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekipleri, Suriye’den Türkiye’ye giriş yapmak üzere olan farklı iki araçta gizlenmiş vaziyette 27 adet cep telefonu ve şarj aleti ele geçirdi. İki araç sürücüsü hakkında adli işlemin başlatıldığı öğrenildi.başlatıldı.


TİMBİR’den RTÜK’ün 30. yılı için kutlama mesajı Bünyesinde 100'in üzerinde medya kuruluşu yer alan, Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu’nun (RTÜK) 30’uncu kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınlad
Run To Sky şampiyonu Kemer Belediyesi’nde Run To Sky şampiyonu Kemer Belediyesi’nde
Et fiyatlarına zam... Karkas kesim fiyatları yükselmeye devam ederken, Et ve Süt Kurumu (ESK), et fiyatlarına bugünden itibaren geçerli olmak üzere yüzde 25 oranında zam yaptı.
CW Enerji, savunma sanayisine ürün geliştiriyor CW Enerji, savunma sanayisine ürün geliştiriyor
Ak Parti’nin adayı Mehmet Ali Ertuğrul oldu Ak Parti grubu adına Mehmet Ali Ertuğrul il Genel meclis Başkanlığı seçimlerine katılacak