Gündem

Gündem Haberleri

Omuz omuza çalışmaya devam

Cumhuriyet Halk Partisi Isparta İl Başkanlığı Yürütme Kurulu ve parti eğitimcilerinin katıldığı değerlendirme toplantısında konuşan CHP Isparta İl Başkanı H. Yalım Halıcı, "İlçe teşkilatlarımızla omuz omuza çalışarak halkımıza hizmet etmeye devam ediyoruz


Gündem 30.09.2021 14:00:00 0
Omuz omuza çalışmaya devam

ISPARTA(İGFA)-  CHP İl Başkanlğı Kurulu tarafından düzenlenen 7. İlçe Başkanları Değerlendirme Toplantısında konuşan CHP Isparta İl Başkanı H. Yalım Halıcı, “İlçe  teşkilatlarımızın çalışmaları, faaliyetleri ve hedeflerimizi değerlendirdiğimiz toplantımız çok faydalı geçti. İl yürütme Kurulumuzun ve Parti Eğitmenlerimizin katılımıyla 7.  İlçe Başkanları değerlendirme toplantımızı gerçekleştirdik. İçinden geçtiğimiz zor günlerde omuz omuza  çalışmaya, umutları büyütmeye devam edeceğiz” dedi.

Başkan Halıcı, “İlçe teşkilat başkanlarımız, gerek çiftçilerimizle gerekse halkımızla iç içe çalışmalarını sürdürüyor. Hep birlikte omuz omuza yürüttüğümüz çalışmalar sayesinde Isparta’da teşkilatlarımıza katılımlar artarak devam ediyor. Katkı sağlayan tüm ilçe başkanlarımıza ve teşkilatlarına teşekkür ediyorum” diyerek konuşmasını sonlandırdı. 


Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı