Normalleşemeyen Ardahan’da özel ekipler devrede!

Ardahan’da Koronavirüs hastalığında görülen artış sebebiyle Vali Hüseyin Öner’in talimatıyla kadın ve erkek sivil kıyafetli görevlilerden oluşan bir ekip kurularak denetimlere başlandı.


Gündem 3.03.2021 10:30:00 0
Normalleşemeyen Ardahan’da özel ekipler devrede!

ARDAHAN (İGFA) - Koronavirüs haritasında yüksek riskli iller arasında gösterilen Ardahan’da hastalıkla mücadele noktasında özel ve sivil bir ekip kuruldu.

Kadın ve erkek emniyet ve jandarma personelinden oluşan ekiplerin, kent genelinde kalabalık olan bölgelerde yoğunluğun azaltılması ve tedbirlere uyulmasını sağlamak amacıyla çalışmalar yürüteceği öğrenildi.

Ardahan Valisi Hüseyin Önerin talimatıyla kurulan ekibin; vatandaşların kentin işlek caddeleri, pazar yeri, umuma açık işletmeler, hayvan pazarı, köy ve ilçeler arası toplu ulaşım araçları, park, bahçe ve sosyal alanlarında kurallara uyup uymadıklarının gizli olarak denetlenmesini sağlayacağı bildirildi. Özel ekip aynı zamanda kurallara uymayan vatandaşları ve işletmeleri fotoğraflayıp tutanak haline getirerek ilgili birimlere bildireceği, bu kişi ve işletmeler hakkında idari ceza işlemleri yapabileceği kaydedildi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı