Mustafa Desticiden İstanbul Sözleşmesi açıklaması (ÖZEL HABER)

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, İstanbul Sözleşmesinin kadına şiddeti artıracak birtakım maddeler içerdiğini belirterek, "Toplumumuzun milli ve manevi değerlerine uygun olmayan hayat tarzları adeta normalmiş gibi gösterilmeye çalışılıyor ve bu hayat ta


Gündem 7.03.2021 17:30:00 0
Mustafa Desticiden İstanbul Sözleşmesi açıklaması (ÖZEL HABER)

ANKARA (İGFA) - Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Ankara Masasını ziyaret etti. Yaklaşan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla tüm kadınları tebrik eden Destici, İstanbul Sözleşmesiyle ilgili dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.

Kadına yönelik şiddetin dünyanın ve Türkiyenin temel meselelerinden biri olduğunu dile getiren Destici, "Türkiye mücadele kapsamında yeni kanunlar çıkarttı. Mevcut kanunlarında birtakım düzenlemeler yaptı ama maalesef bunu çözebilmiş değiliz. Şiddet sonucu kadın ölümlerinin azaldığını görememekteyiz. Tam tersine yukarıya doğru bir eğilimde gözlemliyoruz" dedi.

KADINA ŞİDDETİ ARTIRACAK MADDELER TAŞIYOR

İstanbul Sözleşmesinin kadına şiddeti azaltacağı yönünde fikirler olduğunu kaydeden Destici, "Biz İstanbul Sözleşmesinin içindeki kadına şiddeti önleyecek ya da azaltacak maddelere karşı değiliz. Biz İstanbul Sözleşmesine bütün olarak baktığımızda aslında kadına şiddeti önlemediğini, tam tersine kadına şiddeti artıracak birtakım maddeler içerdiğini düşünüyoruz" diye konuştu.




ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı