MUHTARLARLA BİR ARAYA GELMEYE DEVAM EDİYOR


Gündem 30.09.2021 22:38:00 0
MUHTARLARLA BİR ARAYA GELMEYE DEVAM EDİYOR

TBMM DİVAN KATİP ÜYESİ AK PARTİ BURDUR MİLLETVEKİLİ BAYRAMÖZÇELİK, BURDUR MERKEZ, İLÇE VE KÖY MUHTARLARIYLA BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR.

Milletvekili Özçelik, Burdur Valisi Ali Arslantaş Başkanlığında Karamanlı İlçesinde gerçekleşen mahalle ve köy muhtarları ile köy ve mahalle muhtarları toplantısına katıldı. 
Karamanlı İlçesinde yapılan  hizmetler ve çalışmalar sunumlarla tek tek anlatılarak, toplantıda Vali, Belediye Başkanı, İl ve İlçe Müdürlelerle Köy ve Mahalle Muhtarların sorunlarını ve taleplerini dinledi. Karamanlı İlçesiyle ilgili notları aldı, çözümü ile ilgili görüşmeler gerçekleştireceğini öyleyerek, tek tek muhtarların bilgi notlarını aldı.

Bir 3 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 12 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Bir 11 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir Bayram Özçelik dahil 3 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 10 kişi, oturan insanlar ve ayakta duran insanlar görseli olabilir


Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı