MUHTARLARDAN MİLLETVEKİLİ ÖZEL'E TEŞEKKÜR


Gündem 14.06.2020 14:42:00 0
MUHTARLARDAN MİLLETVEKİLİ ÖZEL

Isparta Merkez mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Milletvekili Recep Özel, koronavirüs sürecinde Isparta’nın başarılı bir sınav atlattığını söyledi. Muhtarlar Derneği Başkanı Büyüyükleblebi de Milletvekili Özel’e muhtarlara ve mahallelerine gösterdiği ilgi ve alakadan ötürü teşekkür etti.

 AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, Muhtarlar Derneği’ni ziyaret etti. Muhtarlar Derneği Başkanı Gökhan Büyükleblebi ve mahalle muhtarları Milletvekili Özel’i Gökçay’dai yeni hizmet merkezlerinde ağırladı. Milletvekili Özel, Muhtarlar Derneği’ne lavanta bahçeli resim tablosu hediye etti.

MUHTARLAR’DAN ÖZEL’E TEŞEKKÜR

Muhtarlar Derneği Başkanı Büyükleblebi, Milletvekili Özel’e ilgi ve alakasından ötürü teşekkür ederek “Sayın Milletvekilimiz her zaman yanımızda. Dertlerimizi, sıkıntılarımızı hep dinliyor. Pandomim döneminde muhtarlarımız bir dizi çalışma yaptı. Evden çıkamayan 65 yaş üstü vatandaşlarımızın yardımına koştuk. Muhtarlarımız her türlü ihtiyacını giderdi. Bayramda ekmek dağıttık. Her zaman bizleri arayıp, ilgilendiniz. Mahallelerimize olan duyarlılığınızdan ötürü teşekkür ederim” diye konuştu.

BAŞDEĞİRMEN’E TEŞEKKÜR

Milletvekili Özel de Muhtarlar Derneği’nin yeni hizmet merkezini çok beğendiğini belirterek “Sizleri ziyaret etmek bizler için çok faydalı. Sizlerden fikir ediniyoruz, kendimize yön çiziyoruz. Bu binamız hayırlı olsun. Muhtarlarımız hakettiği mekana kavuşmuş. Sizler adına Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür ediyorum” dedi.

SİYASET HİZMETİN ARACIDIR

Siyasetin toplumda kötü gibi gösterilmeye çalışıldığını, buna yönelik ifadelerin dikkatli seçilmesi gerektiğini belirten Milletvekili Özel, şöyle devam etti:

“Siyaset kötü bir şey değil. Siyaset görüş sunmaktır. Siyaset hizmet üretmektir. Katı particilik yanlış. Isparta, AK Parti belediyesi seçti. Isparta’yı 5 yılda nereye götüreceğini hep birlikte göreceğiz. Sizlerin fikirleri ve görüşleri çok önemli. Mahallelerin hakkı ve hukukunu korumak sizin işiniz. Zaman zaman eleştireceksiniz de. Sizleri önemsiyoruz. Halkın nabzını tutan sizlersiniz. İletişim ne kadar sağlıklı olursa o kadar iyi. Pandemi sürecinde muhtarlarımız üzerine düşeni yaptı. Bu sınavı Isparta olarak başarı ile geçtik. Çalışmalarınızdan ötürü teşekkür ederim. Isparta hepimizin. Isparta özelinde buluşalım.”


EMNİYET EKİPLERİNDEN KAÇAKÇILIK VE ORGANİZE SUÇ OPERASYONU EMNİYET EKİPLERİNDEN KAÇAKÇILIK VE ORGANİZE SUÇ OPERASYONU
Nikah salonlarında 'tarih' yoğunluğu: Her 15 dakika bir çift 'evet' dedi Nikah salonlarında 'tarih' yoğunluğu: Her 15 dakika bir çift 'evet' dedi
AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Avcı’dan kritik açıklamalar AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı, Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) ve Birlik Haber Ajansı’nın 7 bölge, 81 il ve 25 ülkede, 52 Televizyon Kanalı ile Ankara’dan ortaklaşa gerçekle
En ‘özel’ bayramı onlar kutladı En ‘özel’ bayramı onlar kutladı
En ‘özel’ bayramı onlar kutladı En ‘özel’ bayramı onlar kutladı