Muğlada Bitezin 20 yıllık altyapı sorunu tamamlandı

Muğla Büyükşehir Belediyesi MUSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları çalışma ile mülga Bitez Belediyesi döneminden kalan ve tamamlanamayan Bodrum ilçesi Bitez Mahallesi Namascı Caddesi’nin 20 yıllık kanalizasyon hasretini giderdi.


Gündem 14.03.2021 10:00:00 0
Muğlada Bitezin 20 yıllık altyapı sorunu tamamlandı

MUĞLA (İGFA) - MUSKİ Genel Müdürlüğü, mülga Bitez Belediyesi döneminde girişimleri yapılan fakat çalışma yapılacak zeminin zorluğu ve deniz kotunun altında kalması nedeniyle yarım bırakılan, Bodrum ilçesi Bitez Mahallesi Namascı Caddesinin kanalizasyon hattı için yürüttüğü çalışmaları tamamladı. MUSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, bölgede yaptıkları kanalizasyon hattı imalatı ile birlikte 11 iş yeri ve 30 hanenin bağlantı çalışmalarını da tamamladı.

İmara açık olan bölgede yeni yapılabilecek haneler de göz önünde bulundurularak yapılan çalışma ile bölge halkının 20 yıllık hasreti sona erdi. Bitez Mahallesi Muhtarı Seda Özgüçlü, mahallenin yıllardır kangren olan sorununun çözülmesinden mutlu olduklarını söyledi. Yıllardır bu işin tamamlanmasını bekleyen vatandaşlarımıza sabırlarından dolayı teşekkür eden Muhtar Özgüçlü, "Büyükşehir kurulduğunda bu sorunumuzu çözmek için Muğla Büyükşehir Belediyemiz ve MUSKİ Genel Müdürlüğümüzden söz almıştık. Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Osman Gürün’e ve MUSKİ Genel Müdürümüz Baki Ülgen’e bu sözü gerçekleştirdikleri için de ayrıca teşekkür ediyorum. Belediyelerimiz ve MUSKİ Genel Müdürlüğü’nün hizmetleriyle Bodrum daha da güzelleşiyor” diye konuştu.


EĞİRDİR’DE DOLU ETKİLİ OLDU EĞİRDİR’DE DOLU ETKİLİ OLDU
İnegöl’de 23 Nisan dolu dolu geçecek İnegöl’de 23 Nisan dolu dolu geçecek
YÖK Başkanı Prof. Dr. Özvar, BUÜ Senatosu’na konuk oldu YÖK Başkanı Prof. Dr. Özvar, BUÜ Senatosu’na konuk oldu
Kırgız Büyükelçi Kayseri ziyaretlerini tamamladı Kırgız Büyükelçi Kayseri ziyaretlerini tamamladı
Başkan Hürriyet ilk mecliste alkışlarla karşılandı Başkan Hürriyet ilk mecliste alkışlarla karşılandı