Muğla Büyükşehir Meclisi, Mart oturumunu İstiklal Marşı ile yaptı

Muğla Büyükşehir Belediyesi Mart ayı Meclisinde İstiklal Marşı’nın kabulünün 100. yılı dolayısıyla İstiklal Marşı okundu ve vatan şairi Mehmet Akif Ersoy anıldı.


Gündem 12.03.2021 11:00:00 0
Muğla Büyükşehir Meclisi, Mart oturumunu İstiklal Marşı ile yaptı

MUĞLA (İGFA) - Muğla Büyükşehir Belediyesi Mart ayı Meclis toplantısı Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ün başkanlığında gerçekleştirildi. Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi toplantı salonunda gerçekleştirilen ve canlı yayınlanan Mart Ayı toplantısı 40 maddelik gündem ile toplandı.

Büyükşehir Mart ayı meclisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ün İstiklal Marşı’nın 100. Yılını kutlaması ile başladı. 12 Mart 1921 yılında Türkiye Cumhuriyeti’nin milli marşı olan İstiklal Marşı’nın Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde büyük bir coşku ile okunarak kabul edildiğini söyleyen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürünün konuşması ardından  Kurtuluş Savaşı’nın başkomutanı, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vatan için canını hiçe sayan şehitler ve vatan şairi Mehmet Akif Ersoy için 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile meclis toplantısına geçildi. 


Başkan Çamcı, Hisarsporun maçını seyretti  Başkan Çamcı, Hisarsporun maçını seyretti 
İzmir Selçuk'ta 'Esnaf Masası' kuruluyor İzmir Selçuk'ta 'Esnaf Masası' kuruluyor
Kocaeli çocuk parklarını bakıma aldı Kocaeli çocuk parklarını bakıma aldı
Jessica yıllanmış sözünü tuttu Jessica yıllanmış sözünü tuttu
Anadolu Efes sezonun en kritik maçı için parkeye çıkıyor Anadolu Efes sezonun en kritik maçı için parkeye çıkıyor