Gündem

Gündem Haberleri

Minikler Palandökende yarıştı

Türkiye Kayak Federasyonu 2021 faaliyet programında yer alan Alp Disiplini Minikler Festivali Erzurumda yapıldı.


Gündem 15.03.2021 17:00:00 0
Minikler Palandökende yarıştı

ERZURUM (İGFA) - Erzurumda düzenlenen Alp Disiplini Minikler Festivalinde yaş kategorilerine toplam 102 sporcu katıldı. Müsabakalar yoğun kar yağışı altında Palandöken Kayak Merkezinde gerçekleştirildi.

Heyecanlı müsabakaların sonunda 2014 doğumlu bayanlarda Eylül Duman, 2014 doğumlu Erkeklerde Efe Orhon, 2013 doğumlu bayanlarda Sare Özdemir,  2013 doğumlu erkeklerde Rüzgar Atilla, 2012 doğumlu bayanlarda Derin Özgüner, 2012 doğumlu erkeklerde Utku Demir Kanber, 2011  doğumlu bayanlarda Feriha Defne Çelebi ve 2011 doğumlu erkeklerde Ali Budak altın madalyanın sahibi oldu. 

Dereceye giren minik sporculara madalyalarını Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Ali Oto, Başkanvekilleri Canip Karakuş, Cafer Nuroğlu, Yönetim kurulu üyeleri Tarkan Soyak, Serkan Taş, teknik kurul üyeleri ve kulüp temsilcileri tarafından verildi.  


Mehmet Şimşek : Yeni Burdur’u iktidarıyla muhalefetiyle el ele vererek inşa edeceğiz Cumhur ittifakı Burdur Belediye Başkan adayı Mehmet Şimşek kendi sosyal medya hesabı üzerinden “Burdur Tramvay” projesinin tanıtım filmini paylaştı.
Bakan Bayraktar: Nisanda elektrik ve doğal gaz fiyatlarında değişiklik olmayacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Uşak'ta yaptığı açıklamada Sakarya gaz sahasının daha kuzeybatısında bir sahada yeni bir kuyu kazıldığını belirterek, seçim sonrası nisan ayında elektrik ve doğal gaz fiyatları
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim paylaşımı: Mitingler tamamlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir." ifadelerini kullandı.
Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor
Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar