MİLYONLARI İLGİLENDİREN O HABER SONUNDA GELDİ


Gündem 2.07.2020 11:36:00 0
MİLYONLARI İLGİLENDİREN O HABER SONUNDA GELDİ

BAKAN MÜJDEYİ VERDİ 970 MİLYON LİRALIK DEV DESTEK

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk corona virüs sonrası devreye alınan nakdi ücret desteği ile ilgili son dakika açıklamasında bulundu. Bakan Selçuk, "Haziran dönemine ait nakdi ücret desteği ödemeleri, 8-10 Temmuz tarihleri arasında yapılacak." dedi.

Son dakika haberi... Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk nakdi ücret desteği ödemelerinin yapılacağı tarihi duyurdu. Bakan Selçuk "Haziran dönemine ait nakdi ücret desteği ödemeleri, 8-10 Temmuz tarihleri arasında yapılacak." dedi.

Bakan Selçuk, yaptığı yazılı açıklamada, haziran dönemine ait nakdi ücret desteği ödemelerinin, yoğunluğun önlenmesi amacıyla 8-10 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirileceğini belirtti.

Selçuk, "15 Mart'tan sonra iş akdi feshedilen ancak işsizlik ödeneğine hak kazanamayan işçiler için 8 Temmuz'da, işverenler tarafından ücretsiz izne ayrılan ve kısa çalışma ödeneğinden yararlanamayan işçilerden T.C. kimlik numarasının son hanesi 0, 2 ve 4 olanlara 9 Temmuz'da, 6 ve 8 olanlara ise 10 Temmuz'da ödemeler yapılacak." ifadelerini kullandı.


Bursa'da Afet Dirençli Planlama ve Yapılaşma paneli Bursa'da Afet Dirençli Planlama ve Yapılaşma paneli
Bursalı muhasebeciler tepki için meydana indi Bursalı muhasebeciler tepki için meydana indi
Başkan Büyükkılıç'a eğitimcilerden “teşekkür” plaketi Başkan Büyükkılıç'a eğitimcilerden “teşekkür” plaketi
Patent ve Marka ücretleri güncellendi Patent ve Marka ücretleri güncellendi
Gölcük'te 23 Nisan coşkusu Gölcük'te 23 Nisan coşkusu