Milli takımdan Poyrazın Kızlarına kamp daveti

Türkiye Hentbol Kadınlar 1. Liginde mücadele eden Mudanya Belediyespor Kulübü Kadın Hentbol Takımından antrenör Merve Atak Yılmaz ile birlikte iki sporcusu, Genç Milli Kadın Hentbol Takımı kampına davet edildi.


Gündem 6.03.2021 18:30:00 0
Milli takımdan Poyrazın Kızlarına kamp daveti

BURSA (İGFA) - Türkiye Hentbol Federasyonu, 2021 Dünya Şampiyonası Avrupa Elemeleri Play-Off müsabakalarına hazırlanan A Bayan ve Avrupa Şampiyonasına hazırlanan Genç Milli Kadın Takımı, 14-20 Mart tarihlerinde Ankarada THF Spor Kompleksinde ortaklaşa hazırlık kampı gerçekleştireceğini duyurdu.

Türkiye Hentbol Kadınlar 1. Liginde Bursayı temsil eden Mudanya Belediyespor Kulübünden bir teknik ile iki sporcu, Genç Milli Kadın Hentbol Takımının hazırlık kampı listesinde yayınlandı. Genç Milli Kadın Hentbol Takımı kampına davet alan Mudanyadan antrenör Merve Atak Yılmaz ile 2004 doğumlu orta oyuncu kurucusu Ela Yıldız ve sol kanat oyuncusu Sude Çifçi, daha önceki yıllarda da milli takım kamplarına katılmış, Avrupa şampiyonası elemelerinde de Bursayı temsil etmişti.


Kırgızistan Ankara Büyükelçisi’nden KTO’ya ziyaret Kırgızistan Ankara Büyükelçisi’nden KTO’ya ziyaret
“Esnaflarımızın her zaman yanında olacağız” “Esnaflarımızın her zaman yanında olacağız”
Milletvekillerinden Çiftçi’ye hayırlı olsun ziyareti Milletvekillerinden Çiftçi’ye hayırlı olsun ziyareti
Başkan Arı’dan esnaf ziyaretleri Başkan Arı’dan esnaf ziyaretleri
ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİNDEN BAŞKAN MUSTAFA ÖZER’E TEBRİK ZİYARETİ ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİNDEN BAŞKAN MUSTAFA ÖZER’E TEBRİK ZİYARETİ