MİLLETVEKİLİ YASİN UĞUR'DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI


Gündem 23.05.2020 19:02:00 0
MİLLETVEKİLİ YASİN UĞUR

AK Parti Burdur Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi Yasin Uğur, ‘‘Ramazan Bayramı’’ dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Milletvekili Yasin Uğur yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Başı rahmet, ortası mağfiret sonu edebi azaptan kurtuluş olan mübarek Ramazan Ayı’nı bir kez daha geride bırakmanın buruk bir sevincini yaşarken; birlik ve beraberliği güçlendiren, Millet olma iradesini ve kardeşliği en üst düzeyde htiren, bir Ramazan Bayramı’na daha kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz.
İçinden geçtiğimiz şu süreçte Ramazan Bayramımızı evlerimizde geçirecek olsak da bayram ruhunu, millet olarak yaşayacağız. Büyüklerimizle, akrabalarımızla, dostlarımızla bir araya gelemeyecek olsak bile telefonla arayarak, bayramlarını kutlayacağız.

Bütün vatandaşlarımızın sağlığı düşünülerek alınan tedbirlere uymamız halinde Covid-19 sürecini kısa sürede atlatıp önümüzdeki bayramları sevdiklerimizle birlikte geçirebiliriz. Bu günlerde hepimize düşen görev, alınan tedbirlere ve kurallara uymaktır. Bugüne kadar millet olarak önümüze çıkan nice zorlukları birlik, beraberlik ve dayanışma ruhuyla aştık. Allah’ın yardımı ve milletimizin dirayeti sayesinde bu sıkıntıyı da atlatacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta şehit ve gazi aileleri olmak üzere Burdurlu hemşehrilerimizin ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyor; Bayramın ilimize, ülkemize ve tüm İslam âlemine huzur, sağlık, mutluluk ve barış getirmesini diliyorum.” dedi.


Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler
Mehmet Şimşek : Yeni Burdur’u iktidarıyla muhalefetiyle el ele vererek inşa edeceğiz Cumhur ittifakı Burdur Belediye Başkan adayı Mehmet Şimşek kendi sosyal medya hesabı üzerinden “Burdur Tramvay” projesinin tanıtım filmini paylaştı.
Bakan Bayraktar: Nisanda elektrik ve doğal gaz fiyatlarında değişiklik olmayacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Uşak'ta yaptığı açıklamada Sakarya gaz sahasının daha kuzeybatısında bir sahada yeni bir kuyu kazıldığını belirterek, seçim sonrası nisan ayında elektrik ve doğal gaz fiyatları
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim paylaşımı: Mitingler tamamlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir." ifadelerini kullandı.
Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor