Milletvekili Uğur: Bizim kapımız her zaman her görüşten vatandaş ve siyasiye açıktır


Siyaset 18.10.2021 21:40:00 0
Milletvekili Uğur: Bizim kapımız her zaman her görüşten vatandaş ve siyasiye açıktır

Bugün İlimiz yerel basınında yer alan Burdur milletvekili Sayın Mehmet Göker’in ‘‘Belediyeler arasında ayrımın açık açık yapıldığının kanıtıdır.’’ başlıklı basın açıklaması sebebiyle bu açıklamayı yapmak durumunda kaldım.

Aslında herkesin bildiği gibi Milletvekillerinin en önemli görevlerinden biri de kendilerine gelen bireysel ve kurumsal talepleri parti ayrımı gözetmeksizin çözüme kavuşturmak için gereken çalışmaları yapmaktır. Milletvekili arkadaşım Sayın Bayram Özçelik’le birlikte bizlere yaz döneminde biriken taleplerini ileten ilimizin belediye başkanları ile toplu bir dizi ziyaret gerçekleştirdik. Bu ziyaretlerdeki neticeleri de hem yerel basın hem sosyal medya aracılığıyla halkımızla paylaştık. Bizlere ulaşmayan belediye başkanları haliyle toplantıda bulunamadı. Bizim kapımız bütün Belediyelerimize açık. Bunu da bütün belediye başkanlarımız bilir.
Ayrıca Hükümetimizin Belediyelere ayrımcılık yaptığı iddiası da gerçeği yansıtmamaktadır. Bizlere ulaşan ve bu ziyaretlerde yer almayan diğer belediyelerimizinde taleplerini ilgili bakanlık veya kurumlara ileterek çözüme kavuşturmaya gayret ediyoruz. Her fırsatta bizi ayrımcılıkla suçlamak yerine
‘‘ Vatandaşlarımıza hizmet noktasında biz ne yaptık. Ne tür bir çalışma yapmalıyız.’’ gibi soruları kendilerine sormalarını tavsiye ediyorum.

Tekrar söylüyorum. Bizim kapımız her zaman her görüşten vatandaş ve siyasiye açıktır.
 
Kamuoyuna saygılarımla...


Bursa Nilüfer'de Başkan Özdemir'den şehit yakınları ve gazilere ziyaret Bursa Nilüfer'de Başkan Özdemir'den şehit yakınları ve gazilere ziyaret
Bursa Nilüfer'de “Dede Helvası” geleneği Bursa Nilüfer'de “Dede Helvası” geleneği
Kuru incir rotasını Kuzey Amerika’ya kırdı Kuru incir rotasını Kuzey Amerika’ya kırdı
Başdeğirmen: Sorumluluğumuzun bilincindeyiz Başdeğirmen: Sorumluluğumuzun bilincindeyiz
KSO'nun 'sürdürülebilir' yarışmasında ikinci buluşma KSO'nun 'sürdürülebilir' yarışmasında ikinci buluşma