MİLLETVEKİLİ ÖZKAYA, IRKÇILIK ALGISI YAPANLARA CEVAP VERDİ


Gündem 15.09.2020 11:55:00 0
MİLLETVEKİLİ ÖZKAYA, IRKÇILIK ALGISI YAPANLARA CEVAP VERDİ

Dinar ilçesi Stadyum Mahallesi Tarla Sokağı'nda yapımı devam eden inşaatın yanı başındaki binaya toz gittiği gerekçesiyle inşaat işçileri ile bir ailenin üyeleri arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine iki grup birbirlerine inşat demirleri ve taşlarla saldırdı. Ömer A'nın (40) silahla ateş etmesi sonucu Özkan T. (21) ve Emrah Ö. (28) yaralandı.

AA'nın haberine göre; yaralılardan Özkan T, kaldırıldığı Dinar Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti, Emrah Ö. ise Afyonkarahisar Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Kavgada yaralanan F.T. (15) Sandıklı Devlet Hastanesinde, Nurcan A. (35),M.A. (16) ve E.A. ise Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Hastanesinde tedavi altına alındı.

Emniyet güçleri, kaçan şüpheli Ömer A'yı yakalamak için çalışma başlattı.

 
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, HDP Van Milletvekili Murat Sarısaç'ın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşıma istinaden, dün Dinar ilçesinde Antalya'dan inşaat için gelen işçilerle konut sahibi arasında toz yüzünden tartışma yaşandığını kaydetti.
 

Antalya’da güzellik buluşması Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı başladı Antalya’da güzellik akademisyenleri ile uzmanlarının buluştuğu, 4 gün sürecek Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı (Beautycare 2024) başladı. Ç
‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor ‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor
Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret
Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği
Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı