Gündem

Gündem Haberleri

MİLLETVEKİLİ ÖZEL MÜJDELEDİ


Gündem 30.05.2020 15:45:00 0
MİLLETVEKİLİ ÖZEL MÜJDELEDİ

MİLLETVEKİLİ ÖZEL MÜJDELEDİ

AK Parti Yüksek Seçim Kurulu Temsilcisi ve Isparta Milletvekili Recep Özel, Isparta’yı ve özellikle Atabey ovasını yakından ilgilendiren bir gelişmeyi müjdeledi.

Milletvekili Özel, Atabey Ovası Sulaması Yenileme (basınç ve kapalı sistem) bir aşamasının daha gerçekleştirildiğini belirterek, yapım ihalesinin 10 Temmuz 2020 tarihinde yapılacağını açıkladı.

Projenin finansmanının Dünya Bankası tarafından karşılanacağını belirten Milletvekili Özel, projenin Isparta tarımına büyük katkı sağlayacağını söyledi.

Projenin Isparta başta olmak üzere Atabey ovasından sulamasını karşılayan tüm çiftçilere hayırlı olmasını dileyen Recep Özel, açıklamasında şu görüşlere yer verdi; “Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü, “Projenin hayata geçirilmesi için büyük mücadele verdik. Taptığımız girişimlere başarıya ulaştık. ATABEY OVASI SULAMASI YENİLEME” projesi kapsamında; Isparta ili, merkez Sav Kasabası, Küçükgökçeli, Büyükgökçeli, Eğirdir- Sevinçbey Köyü, Atabey ilçesi, Gönen ilçesi yerleşim yerlerinde, 1650 günde tamamlanacak olan, 13.467,70 ha saha sulanacak. Yapım için gerekli olan ihaleye çıkılmıştır. İhale 10 Temmuz’da yapılacaktır. Başta ilimize ve çiftçilerimize hayırlı uğurlu olsun.”


Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı