Milletvekili Özel Kanal24 Canlı Yayınında Tbmm’nin Yeni Yasama Yılını Değerlendirdi

AK Parti Yüksek Seçim Kurulu Temsilcisi ve Isparta Milletvekili Recep Özel, Kanal 24 Canlı Yayınında TBMM’nin yeni yasama yılını değerlendirdi.


Gündem 1.10.2021 22:27:00 0
Milletvekili Özel Kanal24 Canlı Yayınında Tbmm’nin Yeni Yasama Yılını Değerlendirdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açılış konuşmasına değinen Milletvekili Özel, “sayınCumhurbaşkanımız çok kapsamlı ve kucaklayıcı mesajlar verdi. Bütünleştirici açıklamalar yaptı” dedi.

Türkiye’nin pandemi döneminde başarılı bir sınav verdiğine dikkat çeken Milletvekili Özel, “Ekonomimiz büyüme ile güçlenmeye devam ediyor. Pandemi dönemini atlattığımızda Türkiye ekonomisi daha da güçlü olarak çıkacaktır bu süreçten” diye konuştu.

Yeni yasama yılında Milletin faydasına olacak kanunlara imza atılacağını söyleyen Milletvekili Özel, TBMM’nin yeni yasama yılının hayırlı olmasını diledi.


Burdur'da su kaynakları arttırılacak! Çalışmalar incelendi! DSİ 18. Bölge Müdürü Osman Erkan, Tefenni Beyköy'de sondaj çalışmaları hakkında incelemelerde bulundu. DSİ'nin Burdur'daki su kaynaklarını geliştirmek için çalışmaları devam ediyor.
ISUBÜ ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında işbirliği Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında akademik işbirliği protokolü imzalandı.
Isparta turizm ve gastronomi derneği resmen kuruldu Isparta'da turizm ve gastronomi alanında faaliyet gösterecek olan "Isparta Turizm ve Gastronomi Derneği"nin resmi açılışı gerçekleştirildi.
Danayiyen şampiyonu makamında ağırladı Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Mahmut Danayiyen, Türkiye Şampiyonu Bade Su Doğan’ı makamında ağırladı.
Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat! Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat!