MİLLETVEKİLİ ÖZEL'DEN TÜMSİAD'A ZİYARET


Gündem 1.01.2020 20:30:00 0
MİLLETVEKİLİ ÖZEL

AK Parti Yüksek Seçim Kurulu Temsilcisi ve Isparta Milletvekili Recep Özel, TÜMSİAD'ın yeni yönetim kurulunu ziyaret etti. Milletvekili Özel ziyarette Isparta'da birlikte iş yapabilme kültürünün geliştirilmesi gerektiğine dikkat çekti.

AK Parti Yüksek Seçim Kurulu Temsilcisi ve Isparta Milletvekili Recep Özel, kısa adı TÜMSİAD olan Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği'nin yeni yönetimini ziyaret etti.

Ziyarette maçlarının Isparta'ya daha güzel hizmet etmek olduğunu söyleyen TÜMSİAD Isparta Şube Başkanı Mehmet Pamuk, mihmandar projesi ile Ispartalı işadamlarına yurt dışında önderlik etmek istediklerini kaydetti.

Isparta'da iş insanlarının bir araya gelmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti YSK Temsilcisi ve Isparta Milletvekili Recep Özel, Isparta'da birlikte iş yapma kültürünün geliştirilmesi gerektiğine dikkat çekti. Milletvekili Özel, "TÜMSİAD'ın yeni yönetim kurulunu tebrik ediyoruz. Başarılı çalışmalara imza atacağına inanıyoruz. Yapılacak çalışmalar noktasında her zaman destek vereceğiz. TÜMSİAD'ın çalışmalarına yürekten katılıyoruz. Bunun yanı sırada Isparta'da iş insanlarımızın böyle dernek, vakıf gibi çatı altında bir araya gelmesinden de onur duyuyoruz. İnşallah bu süreçler önümüzdeki dönemlerde Isparta'da birlikte iş yapabilme kültürünü de geliştirir" diye konuştu.

Ziyaret sonunda TÜMSİAD Başkanı Pamuk tarafından Milletvekili Özel'e hediye takdim edildi.


Bursa'da özel öğretimde bakanlık ve sektör iş birliği Bursa'da özel öğretimde bakanlık ve sektör iş birliği
Azerbaycan Başbakanı Külliye'de Azerbaycan Başbakanı Külliye'de
Sivas'ta uluslararası güreşçiler mindere çıktı Sivas'ta uluslararası güreşçiler mindere çıktı
Dokuz Eylül'lü öğrencilerden Filistin dayanışması Dokuz Eylül'lü öğrencilerden Filistin dayanışması
Tamer Kıral, Ekrem İmamoğlu ile görüştü Tamer Kıral, Ekrem İmamoğlu ile görüştü