MİLLETVEKİLİ GÖKGÖZ’DEN YENİ YIL MESAJI


Yaşam 31.12.2019 20:47:00 0
MİLLETVEKİLİ GÖKGÖZ’DEN YENİ YIL MESAJI
Ak Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, yeni yıl dolayısı ile tebrik mesajı yayımladı.
 
Milletvekili Gökgöz mesajında;
 
“Her yeni yıl, geçmiş yılların getirdiği tecrübenin, birikimin üzerine inşa edilecek yeni bir başlangıç, yeni bir heyecan ve umut demektir.
 
Terör eylemleri, ekonomik saldırılar ve pek çok badireye rağmen Türkiye; demokratik, siyasal ve ekonomik büyüme istikrarını 2019’da da sürdürmüştür ve sürdürmeye devam edecektir.
 
Yerli ve milli savunma sanayisinde atılan tarihi adımlar, 60 yıllık özlem olan yerli otomobil, Kanal İstanbul gibi mega projeler bu gelişmelere en açık örneklerdir.
 
Bu azim ve kararlılıkla, milletimizden aldığımız güçle 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimize Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde emin adımlarla ilerlemeye devam ediyoruz.
 
Bu duygu ve düşünceler ile 2020 yılının; milletçe dayanışmamızın artması, birlik ve beraberliğimizin pekişmesi ve başta aziz milletimiz olmak üzere tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyor, bütün Ispartalı hemşehrilerimizin yeni yılını tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

Nevşehir'de Mehmet Akif Ersoy ve Bekdik mahallelerine çıkartma Nevşehir'de Mehmet Akif Ersoy ve Bekdik mahallelerine çıkartma
Ticaret'ten 'İthalatta Korunma Önlemlerine İlişkin Tebliğ' Resmi Gazete'de Ticaret'ten 'İthalatta Korunma Önlemlerine İlişkin Tebliğ' Resmi Gazete'de
Sokak hayvanları nasıl tedavi edilmeli? Sokak hayvanları nasıl tedavi edilmeli?
Nevşehir'de şampiyon Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu oldu Nevşehir'de şampiyon Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu oldu
Türk ihracatçısının Balkanlarla kimyası tuttu Türk ihracatçısının Balkanlarla kimyası tuttu