MİLLETVEKİLİ CESUR LAVANTA BAHÇELERİNDE FOTOĞRAF ÇEKTİRDİ


Siyaset 19.07.2020 00:52:00 0
MİLLETVEKİLİ CESUR LAVANTA BAHÇELERİNDE FOTOĞRAF ÇEKTİRDİ

İyi Parti Milletvekili Aylin Cesur, Lavanta diyarı Kuyucak Köyü’nde gitti. Üreticilerle buluşan Milletvekili Cesur, sorunları dinlerken, lavanta bahçelerinde vatandaşlarla fotoğraf çektirdi.

Milletvekili Cesur açıklamasında:  Bizim dediğimize bakmayın, Kuyucaklılar kendi imkanlarıyla burayı öyle işlemiş ki dantel dantel iğne oyası olmuş lavanta artık kupkuru tarlalara!.Ve dünyaya armağan olmuş bu güzelim maviden mora uzayan, içine girdikçe sizi en hoş, en huzur dolu serinliklere alan ve eflatun bir meltemle içinizi ısıtan!.. Gül kokulu Isparta’mızın artık diğer sepetinde lavantası var övündüğümüz. Herşey ne güzel değil mi?

Güzel güzel olmasına ve övünüyoruz biz de Kuyucak ve diğer beldelerindeki ilmek ilmek lavantaya, güle, kekiğe kavuşmuş her biri ayrı cennet köşelerimizle!.Neden ama mı var son cümlemde gizli saklı da olsa? Var çünkü; tıpkı Ispartamın ve ülkemin diğer köyleri ve üreticileri gibi Kuyucak da, orayı cennet yapan çiftçi-köylü hemşerilerimiz de sahipsiz kalmışlar. Isparta’mın, Keçiborlu’nun ve buraların kupkuru tarlaları, ovaları nasıl sulanır hale geldi bilirim. Buralara yollar, sağlık ocakları okullar nasıl geldi bilirim. Yapanların yanında geçirdiğim yıllarından bilirim. Ama şimdi yöre halkı kendi başına kalmış. Lavanta üreticilerinin sorunlarını Meclise taşımış ve önerge vermiştim, aldım onu elime geldim buralara ve kadınlı, kızlı övünülesi köylülerimizi dinledim. Hepsi dertli, hepsi destek istiyor. 2 senedir söylediğim gibi; bu güzel köylerimize destek olmamız lazım. Daha ileri tarlalara giden yolları yapmak lazım. Üreticinin ürününü satacağı daha iyi pazarlar İçin birlikler kurmak lazım. Birlikleri desteklemek lazım. Buralara yatırım yapan yatırımcıları getirmek lazım. Fabrikalar kurmak lazım. Güzelim elleri ile ürettikleri ürünlere daha iyi karşılık alacakları pazarlar yaratmak lazım. Turizm için teşvik yaratmak lazım. O kadar çok şey yapılır ve dünyadaki benzerlerinden çok daha önde turizm cenneti olur ki buralar; zengin kaynaklarımızdan yararlanmak lazım. .

Allah’ın izniyle iktidar olup yapacağız. Olana kadar da eksiği, gediği her gün hatırlayacağız.

Eli öpülesi her yaştan o güzel kızlarımızı kadınlarımızı kucaklıyorum ve onlarla övünüyorum.


Manisalı sporcular Ordu'da yarışacak Manisalı sporcular Ordu'da yarışacak
Çayırova Belediyesi, Süper Lig için Play-Off oynayacak Çayırova Belediyesi, Süper Lig için Play-Off oynayacak
MİSİAD Bursa'da 'Parlakyiğit' dönemi MİSİAD Bursa'da 'Parlakyiğit' dönemi
MMG Bursa’da yeni başkan Ahmet Ercan Kızılcık MMG Bursa’da yeni başkan Ahmet Ercan Kızılcık
Yeni kongre merkezi Melikgazi’ye renk katacak Yeni kongre merkezi Melikgazi’ye renk katacak