Milletvekili Bilgiç'ten Berat Kandili mesajı


Yaşam 27.03.2021 19:20:00 0
Milletvekili Bilgiç

Ramazan ikliminin mübarek esintisini htiğimiz bu mübarek gün ve geceyi bir kez daha idrak etmenin sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz. Berat Kandili, Rabbimizin affediciliğine ve bağışlayıcılığına sığınmayı öğretir.

Berat; Yaradan’ın affına erişebilmek için yaradılanı affetme günüdür. Bu mübarek geceden gerçek manada istifade edebilmenin yolu, nefsi muhasebe ve vicdani sorgulamadan geçiyor. 

Yaradan’ın affına sığınmak, bağışlanma dilenmek için fırsat sunan Berat Kandili, aynı zamanda, insanlar arasındaki dargınlıkları, küskünlükleri gidermek, yıktığımız gönülleri, kırdığımız kalpleri onarmak için de bir fırsattır.

 

Cenab-ı Hakk’ın (C.C) rahmet, bereket, af ve mağfiretinden azami derecede istifade etmek temennisiyle tüm İslam âleminin ve vatandaşlarımızın Berat Kandilini tebrik ediyor, bu anlamlı gecenin aramızdaki gönül bağlarını, birlik ve beraberliğimizi güçlendirmesini diliyorum.

 

Süreyya Sadi BİLGİÇ TBMM Başkan Vekili Ak Parti Isparta Milletvekili


Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi
Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi
Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı
A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu
Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı